Man Down + Bonze's Fuel + Lunar Cycle Live

Τα τρία γκρουπ ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του six dogs

LIFOTEAM 29.4.2016 | 00:00

Οι Man Down δημιουργήθηκαν το 2012. Είναι ένα τριμελές γκρουπ με ήχο επηρεασμένο από το heavy rock, το rock & roll και το blues. Μετά από αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του γκρουπ, αυτή τη στιγμή απαρτίζονται από τον Γιάννη στα φωνητικά, τον Ανδρέα στα τύμπανα και τον Ορέστη στο μπάσο. Το καλοκαίρι του 2014 ηχογράφησαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο "Rule the Sun". Στις αρχές του 2015 κυκλοφόρησαν το video clip για το single my shoes και αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν ένα EP με b-side tracks.

 

Οι Bonze's Fuel είναι από την Αθήνα και σχηματίστηκαν πριν από πέντε περίπου χρόνια. Πρόσφατα πρόσθεσαν δεύτερο κιθαρίστα στη σύνθεσή τους. Οι βασικές τους επιρροές είναι το heavy psych rock των 70s αλλά και το grunge rock των 90s. Έχουν κυκλοφορήσει δύο EP έως τώρα, τα "Volume 1" και "Volume 2", τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω Bandcamp.

 

Οι female-fronted alternative prog rockers Lunar Cycle εμφανίστηκαν στην underground σκηνή μόλις τον Μάϊο του 2015. Στη βραχύβια πορεία τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει το single ''Waves of blue'', ενώ μέσα στον επόμενο χρόνο αναμένεται η κυκλοφορία του ΕP τους.

ΠΟΤΕ29/04/2016 - 29/04/2016
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής