RSN Live

Hip-hop beats και soul φωνητικά από τον dj και την μπάντα του που παρουσιάζουν κομμάτια από το άλμπουμ «Αnalog Memories»

LIFOTEAM 28.2.2016 | 00:00

Effected Guitars μέσα από πετάλια, ατμοσφαιρικά synths, sub ήχοι, hip-hop beats και soul φωνητικά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του live που επιφυλάσσει ο DJ/παραγωγός RSN μαζί με τη μπάντα του, που αποτελείται από τον Δημήτρη Δερμάνη στα πλήκτρα / synths, τη Thaliah στα vocals και τον Διονύση Μόρφη στις κιθάρες.

 

Θα παρουσιάσουν κομμάτια από το τελευταίο του album «Αnalog Memories» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Minos EMI μαζί με γνωστές διασκευές και κομμάτια απο προηγούμενες δουλειές του.

 

Ο RSN ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική σε μικρή ηλικία, έχοντας ως βάση τα ακούσματα της golden era της hip-hop αλλά και της jazz/ hip-hop. Αργότερα με άξονα τη soul, funk και trip hop κυκλοφόρησε τις προσωπικές του δουλειές: «Μuddy roads» (2011, Breathe records), «Rsn – Play that funky music» (2012, self independent release) και «We got Music» σε συνεργασία με τη soul vocalist Esterina (2013, The Sound of Everything / Cobalt). Από το 2009 μέχρι σήμερα συμμετέχει ως Dj στο γνωστό βρετανικό συγκρότημα Belleruche, κορυφαίο στην παγκόσμια turntable soul σκηνή με πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό (Σερβία, Τουρκία, Ρωσία, Ελβετία, Γαλλία, Αγγλία, Ουκρανία κα). Όλ' αυτά τα χρόνια έχει εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως The Wailers, Charles Βradley, Kid Loco, Ζaz, Waldeck κα, ενώ ο ίδιος έχει ανοίξει τα live των κορυφαίων Αlpha Blondy, Wax Tailor και Hanna Williams & The Tastemakers.

 

ΠΟΤΕ28/02/2016 - 28/02/2016
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής