Daisy’s Nursery School: Ένας πρότυπος δίγλωσσος Βρεφονηπιακός Σταθμός

Στεγάζεται σ' ένα υπερσύγχρονο κτίριο 1.000 τ.μ., όπου κατασκευάστηκε με τα πιο ασφαλή υλικά για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού.

LIFOTEAM 18.6.2020 | 16:34

Ένας πρότυπος δίγλωσσος Βρεφονηπιακός Σταθμός, το Daisy's Nursery School δημιουργήθηκε στο Καπανδρίτι, προσφέροντας πολύ υψηλές και καινοτόμες υπηρεσίες μοναδικών προδιαγραφών, που καλύπτουν πρωτόγνωρες για την Ελλάδα υπηρεσίες στον χώρο των βρεφονηπιακών σταθμών.

 

Το Daisy's Nursery School στεγάζεται σ' ένα υπερσύγχρονο κτίριο 1.000 τ.μ., όπου κατασκευάστηκε με τα πιο σύγχρονα και ασφαλή υλικά για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού, ώστε οι γονείς να μπορούν να εμπιστευτούν τη διαπαιδαγώγηση και τη φύλαξη των παιδιών τους με ασφάλεια και σιγουριά.

 

Daisy’s Nursery School: Ένας πρότυπος δίγλωσσος Βρεφονηπιακός Σταθμός

 

Ειδικά διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι 3 στρεμμάτων περιβάλλουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και κατατάσσουν το Daisy's Nursery School σαν μία πρότυπη ευρωπαϊκή βρεφονηπιακή μονάδα, μοναδική στην Ελλάδα. Όπως όμως έχουν δοθεί αυστηρές προδιαγραφές στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στους περιβαλλοντολογικούς χώρους, έχουν αντίστοιχα δοθεί και στο έμψυχο υλικό που θα πλαισιώνει το Daisy's Nursery School.

 

Η εμπνεύστρια του Daisy's Nursery School κα Ναλίτα Καρρέρ αναφέρει σχετικά για την δημιουργία και το όραμα του χώρου: «Μεγάλωσα σε μία αστική οικογένεια η οποία έδινε ιδιαίτερη έμφαση στη μόρφωση των παιδιών της. Τα αδέλφια μου κι εγώ μάθαμε Γερμανικά εκ γενετής και στην ηλικία των δέκα ετών μιλούσαμε καλά τρεις ξένες γλώσσες ο καθένας μας.

 

Daisy’s Nursery School: Ένας πρότυπος δίγλωσσος Βρεφονηπιακός Σταθμός

 


Έτσι όταν έγινα μητέρα θέλησα να δώσω και στην δική μου κόρη την Daisy (από την οποία δόθηκε και το όνομα στο σχολείο) την αντίστοιχη μόρφωση. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, άρχισα να διερευνώ τις προοπτικές που υπήρχαν στον τομέα της προσχολικής αγωγής-εκπαίδευσης και ενός ωραίου και ασφαλούς περιβάλλοντος για να περνά τις ώρες της δημιουργικά ως μικρό παιδί.


Βλέποντας το κενό που υπήρχε, στο να καλύψουν δηλαδή οι βρεφονηπιακοί σταθμοί τα στάνταρ που αναζητούσα, οραματίστηκα την δημιουργία ενός χώρου όπου οι γονείς θα μπορούσαν με εμπιστοσύνη να αφήσουν τα παιδιά τους, ώστε αυτά να μπορούν να παίξουν με ασφάλεια, συνδυάζοντας παράλληλα τη δημιουργική απασχόληση. Να μπορούν να μαθαίνουν από μωρά να μιλούν αγγλικά, να τρώνε όλες τις κατηγορίες τροφών και να τηρούν τους κανόνες σωστής αγωγής στο τραπέζι.

 

Daisy’s Nursery School: Ένας πρότυπος δίγλωσσος Βρεφονηπιακός Σταθμός


Επίσης να μπορεί να εξυπηρετηθεί και η πολυάσχολη μητέρα με παιδάκι στο Δημοτικό, δίνοντάς της τη δυνατότητα να το αφήσει το απόγευμα στο έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και στο ασφαλές περιβάλλον του Daisy's Nursery School, μένοντας ήσυχη ότι έχει μελετήσει για την επομένη ημέρα.

 

Αυτό που ήθελα εγώ ως μητέρα να προσφέρω στο δικό μου παιδί, θέλω σήμερα να τα κάνω πράξη στο Daisy's Nursery School.»

 

Το Daisy's Nursery School είναι ένας πρότυπος δίγλωσσος βρεφικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο που παρέχει:

 

  • Δημιουργική Απασχόληση
  • Summer Camp για τα παιδιά έως τρίτη δημοτικού.
  • Μελέτη παιδιών δημοτικού υπό την επίβλεψη φιλόλογου
  • Φύλαξη παιδιών στον παιδότοπο του DNS
  • Ένα ιδιαίτερο εσωτερικά και εξωτερικά περιβάλλον πληρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική
  • Υψηλών προδιαγραφών παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  • Σωστή διατροφή των παιδιών
  • Σπορ με συνεργαζόμενους ομίλους (ιππασία, τένις, κολύμβηση)
  • Διοργάνωση Ημερίδων για γονείς και παιδιά
Οδηγός Παιδιού