Καλοκαιρινές βραδιές για όλη την οικογένεια με Καραγκιόζη στο Γκάζι

Ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής φέρνει τον Καραγκιόζη στο σήμερα, στη σκηνή του Θεάτρου 104

Ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής παίρνει τις δερμάτινες και χαρτονένιες φιγούρες του, τα σκαλιστά και πάνινα σκηνικά του και μεταφέρει τη σκηνή του στο Θέατρο 104, στο Γκάζι. Σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Χαράλαμπου Ρουμελιώτη, αναλαμβάνει ο ίδιος πίσω από τη σκηνή όλους τους ρόλους.

 

Καλοκαιρινές βραδιές για όλη την οικογένεια στην αυλή του θεάτρου, με τον Κωνσταντίνο να φέρνει τις παραστάσεις στο σήμερα, να θίγει διαχρονικά πανανθρώπινα προβλήματα, κάνοντας ταυτόχρονα σάτιρα με κύριο σκοπό να κάνει το κοινό του όχι μόνο να γελάσει, αλλά κυρίως να ψυχαγωγηθεί.

 

Τετάρτη 18 Ιουλίου: Ο Ιπτάμενος Γορίλας

Μια «γκανγκστερική» κωμωδία του θεάτρου σκιών ανεβαίνει στο πανί του Θεάτρου 104, γεμάτη μυστήριο και περιπέτεια, καλώντας όλους τους θεατές, μικρούς και μεγάλους, να ανακαλύψουν το ένοχο μυστικό που κρύβεται πίσω από τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών.

 

Αυτή τη φορά ο αγαπημένος μας ήρωας, ο Καραγκιόζης, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Ντετέκτιβ που πρέπει να ξετυλίξει το κουβάρι μια πολύ παράξενης ιστορίας.

 

Τι κοινό μπορεί να έχουνε ένας Έλληνας επιχειρηματίας που περιπλανήθηκε μια ολόκληρη ζωή φτάνοντας ως τα πέρατα του κόσμου, ο Κινέζος ακόλουθός του και ο Ελληνο-Αμερικάνος γραμματέας του με ένα μικρό αναμνηστικό γύψινο αγαλματάκι που παριστάνει τον Βούδα; Άραγε οι γορίλες κυκλοφορούν ανάμεσά μας, πετάνε και έχουν αδυναμία στα διαμάντια;

 

Τετάρτη 25 Ιουλίου: Ο γάμος του Μπαρμπαγιώργου

Ο Μπαρμπαγιώργος επιτέλους παντρεύεται! Έφτασε επιτέλους ο καιρός να αποκατασταθεί, να βρει μια καλή κοπέλα και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Ή μήπως τελικά όχι;

 

Μια ξεκαρδιστική κλασική κωμωδία - φάρσα του θεάτρου σκιών που θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας.

 

Info:

Θέατρο 104

Ευμολπιδών 41, Γκάζι. Στάση Μετρό Κεραμεικός

Τετάρτη 18 και 25 Ιουλίου 2018, 20:30

Τιμή Εισιτηρίου: 6 ευρώ κατ’ άτομο. Με κράτηση ή πρόσκληση 5 ευρώ.

Πληροφορίες-κρατήσεις στα τηλέφωνα 6907 549090, 210 3455020

Οδηγός Παιδιού