4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 13.11.2015 | 18:02

 

Και άλλα 3 για την Παρασκευή

 

Abort, Retry, Ignore

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η ειδοποίηση που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή όταν προκύπτει κάποιο κρίσιμο λάθος. Κρίσιμο λάθος: Η αυθεντικότητα, ο ρυθμικός παλμός και η δημιουργική ορμή της αστικής club κουλτούρας έχουν εξασθενήσει. Η club σκηνή της πόλης ανασυντάσσει τις δυνάμεις της, συσπειρώνεται και αναρωτιέται: Εγκαταλείπουμε; Ξαναπροσπαθούμε; Αγνοούμε; Σκοπός του πρώτου πάρτι είναι να οριστεί η νέα μουσική ταυτότητα της Αθήνας. Εγχώριοι και ξένοι DJs και παραγωγοί θα παρουσιάσουν τον σύγχρονο ηλεκτρονικό club ήχο του κόσμου. Με τους Sawf, Morah και  Paul Bennett.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 13 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ

 

 

Deltalfalamda

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Το πρότζεκτ Deltalfalanda γιορτάζει δύο χρόνια παρουσίας στα αθηναϊκά νυχτερινά δρώμενα με ένα μεγάλο πάρτι. Στα decks οι Tonny Lasar, Jose Amba, Klaap και Nerize.


6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

 

 

 

The Dreamer party

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Σχεδιαστής της δικής του σειράς ρούχων και αξεσουάρ, εκδότης fanzine και μέλος της ομάδας Yes It Does!! Sure It Does!!, ο πολυπράγμων Dreamer καταλαμβάνει τα decks του Bios.Tesla και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, με χορευτικές μουσικές που κινούνται από deep house μέχρι nu-disco.

 

Bios Tesla [Πειραιώς 84], Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

 

Needless: Trus' me w/ Chevy, Black Athena

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Τo πρώτο Needless της φετινής σεζόν στο six d.o.g.s, προσκαλεί στο πολυσυλλεκτικό dance stage της οδού Αβραμιώτου, έναν ξεχωριστό καλλιτέχνη του παγκόσμιου dance underground. O λόγος για τον Βρετανό DJ και παραγωγό, Trus' me. Μαζί του οι πρώτοι που έκαναν γνωστό τον Trus'me στο αθηναϊκό κοινο, Black Athena, και ο resident DJ του Needless, Chevy.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 14 Νοεμβρίου με είσοδο 7 ευρώ

 

Katerina Karali + Terra Exotica

  

Η Katerina Karali και Terra Exotica θα κάνουν τρελό Davadur το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στα decks του Tesla. Περιμένουμε να ακούσουμε από βαλκανική, ανατολίτικη, αφρικάνικη μουσική μέχρι αραβική disco με κοινό χαρακτηριστικό πάντα το αυθεντικό groove.

 

Bios Tesla [Πειραιώς 84], Σάββατο 14 Νοεμβρίου

 

 

Mohxa 2 Day Pop Up Store

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


To Spiti Cocktail Bar γεμίζει από τα ρούχα των Mohxa. H ομάδα μεταφέρεται για δύο ημέρες βόρεια και σχεδιάζει ένα σύμπαν αποκλειστικά για το σπίτι, ενώ προσκαλεί τους Pegleg-cruisers για να δώσει έναν πιο surf χαρακτήρα στο event. Θα υπάρχουν ειδικές προσφορές και ανάλογη μουσική από τους Canadian Tuxedos και ένα κοκτέιλ φτιαγμένο ειδικά για τις δύο αυτές μέρες.


Spiti Cocktail Bar, [Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι] Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Νοεμβρίου  

 

Death Disco Society

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, και αμέσως μετά τη συναυλία των Merciful Nuns και των Aeon Sable, το Death Disco Society επιστρέφει με τα καλύτερα dark wave, 80's, EBM, post punk, minimal, indie, gothic, electro τραγούδια από τα 80's μέχρι και σήμερα. Στα decks, ο resident DJ Λεωνίδας Σκιαδάς και ο guest DJ της βραδιάς Γιώργος Σαφελάς.

 

Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Σάββατο 14 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί.