4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 2.10.2015 | 16:47

 

Και 1 για την Παρασκευή!

 

Club Opening

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα μεγάλο, διήμερο party. Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου οκτώ από τους αγαπημένους μας local DJs κάνουν την αρχή με B2B sets, ενώ το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ένας international guest και ένα live act θα αποτελέσουν τα κερασάκια στην τούρτα ενός πολύ δυνατού club weekend. Το διήμερο θα κλείσει ο Alexi Delano.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Οκτωβρίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

 

Second Skin Club 7 Years Anniversary!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

  

Επτά χρόνια Second Skin Club και το γιορτάζουν με όλους τους πιστούς φίλους του κλαμπ αλλά και με άλλους καλούς φίλους πάνω στα decks. Στο Main Floor, George Fakinos, John Mantonanakis, Rammlied, Geo Kar, Paul Philippou, Afterdark, MOD, Demon Spy, George X Tyrrant, Anthony David, Anastos K. και στο Red Room, Dr D μαζί με τον Δημήτρη Κατσιδονιώτη.

 

Second Skin [Δαμοκλέους 8, Γκάζι] Σάββατο 3 Οκτωβρίου

 

 

Evolution 3 Years Anniversary

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

H ομάδα Evolution γιορτάζει την τρίχρονη παρουσία της στα μουσικά δρώμενα με ένα πάρτι στο Βυρσοδεψείο. Στη σκηνή θα βρεθούν ο Umek και ο Uto Karem που επιστρέφουν στην Ελλάδα για να γιορτάσουν με την ομάδα της Evolution. H δεύτερη σκηνή, δηλαδή το Ground Stage, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο πρώτο πάρτι της ομάδας, θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως οι Tolis Q, ClubKid, John Chouliaras, Nikolas Gale και Speerit.

 

Βυρσοδεψείο [Ορφέως 174, Βοτανικός] Σάββατο 3 Οκτωβρίου με είσοδο 12 ευρώ.

 

Swingtastic Rock n' Roll Reunion Party #2

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
 

  

Για να ξεκινήσει καλά η χορευτική σεζόν, τα γνωστά πικάντικα κορίτσια Taylor Mci, Anti Anthou και οι Athens Boogie μαζεύονται με τους παλιούς και τους ολοκαίνουργιους φίλους τους στο Ρομάντσο για ξέφρενους χορούς! Το δεύτερο Reunion Party των Athens Boogie έρχεται αυτή την Κυριακή να μας στριφογυρίσει, να μας πετάξει ψηλά και να μας χορέψει χωρίς να υπάρχει αύριο. Τη μουσική διάθεση θα φτιάξει ο Buddy 67s με New Swing, Rock n' Roll, Jump Blues και Doo Wop μουσικές που θα μας ταξιδέψουν σε δεκαετίες χωρίς κανόνες.

 

 Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Κυριακή 4 Οκτωβρίου

 

 

Μοhxa All Day Party

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
 

 

Από το απόγευμα με νέα σειρά ρούχων, πολύ  σκέιτ,  απολαυστικά homemade κοκτέιλ και ακουστικές εκπλήξεις.

 

Latraac [Λεωνίδου 63, Κεραμεικός], Κυριακή 4 Οκτωβρίου