Ένα νέο μεγάλο dance event γεννιέται στην Αρχαία Ολυμπία. Το τετραήμερο 23-26 Ιουλίου το OLYMPIA DANCE Festival παρουσιάζει πάνω από 30 κορυφαία acts της dance μουσικής στο μαγικό φυσικό τοπίο που συνθέτουν οι όχθες του Αλφείου ποταμού, σε έναν πλήρως διαμορφωμένο χώρο που προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες. 

 

Το Olympia Dance Festival θα λάβει χώρα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του κέντρου εναλλακτικού τουρισμού ΑΡΕΘΟΥΣΑ, το οποίο βρίσκεται έξω από την Αρχαία Ολυμπία και πάνω στις όχθες του Αλφειού. Πρόκειται για έναν πλήρως οργανωμένο χώρο που έχει φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες σε μεγάλα events, ανάμεσα στα οποία και το περσινό Dreamland Festival. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα οργανωμένα camping της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν πολλές παράλληλες δραστηριότητες (τοξοβολία, καγιάκ, rafting, hydrospeed, κτλ).

 

Ανάμεσα στα σπουδαία ονόματα που συμμετέχουν, δεν μπορεί παρά να ξεχωρίσει ο μεγάλος John Digweed! Ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής, αυτός που καθιέρωσε την progressive house μαζί με τον Sasha και έχει συνδέσει το όνομά του με τις εμβληματικές ετικέτες Bedrock, Global Underground, Renaissance, Northern Exposure, παραμένει στην κορυφή των DJs του πλανήτη εδώ και δεκαετίες. Πολύ απλά, ο κόσμος τον λατρεύει, εξαιτίας της καταπληκτικής ικανότητάς του να μπλέκει διάφορα μουσικά στυλ με αναπάντεχο τρόπο και της διαρκώς επίκαιρης ματιάς τους στα νέα ρεύματα. Δεν είναι τυχαίο ότι η εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του Transitions έχει, επί χρόνια, εκατομμύρια ακροατών σε πάνω από 60 χώρες!

 

 Το line-up περιλαμβάνει επίσης τους:

 

ACE 2 ACE 

AGENT GREG 

ALEX ARGENTO 

BANG LA DECKS

CAYETANO

CHRISTOS FOURKIS

DIMPAP

FLESSAS

FUTUREKEYS 
GEORGE SIRAS

GUS & BONSO

NAM SOLO

HIT THE BASS

HOUSE TWINS

JOHN HATZ

KID ANGELO

LEON SEGKA

MANOLACO

MIKEE

NICK MASON

QUINOD

P MOUZAKIS

PAPNIK

PLANET OF SOUND (DJ SET)

POSTRIPER & PASQUAL STFU PARTIES

RONI IRON 

SOUTH BEATS

STEVE SAI

TASOS GAVRILIADIS

VANGELIS KOSTOXENAKIS
ZENN 

12 TONES

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα.

  


Τα εισιτήρια ξεκινούν από 10 ευρώ (μονοήμερο), 30 ευρώ (τετραήμερο) και 35 ευρώ (τετραήμερο με camping για άτομα άνω των 18 ετών).  Στα 4 εισιτήρια θα δίδεται ένα επιπλέον δώρο.  Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.grwww.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, MediaMarkt.