Eggs&Bacon
Eggs&Bacon

 

To Big in Small 2015 ξεκινά στις 26 Ιουνίου με τον Βρετανό μουσικό παραγωγό και dj Joey Negro. Γνωστός και με άλλα ψευδώνυμα Akabu, Doug Willis, The Sunburst Band, Jakatta, Raven Maize, Sessomatto, και Z Factor, o κατα κόσμο Dave Lee είναι από τους πρώτους καλλιτέχνες στα τέλη της δεκαετίας του '80 που ενσωμάτωσαν disco στοιχεία στην house μουσική. Πρωτοπόρος από το ξεκίνημα της καριέρας του ο Joye Negro θεωρείται και σήμερα ως ένας από τους θεμελιωτές της dance σκηνής στη Μεγάλη Βρετανία. Ξεκινώντας από παραγωγός, έχει δουλέψει σε πάνω από 300 παραγωγές, αμέτρητα albums και πολλά singles όπως τα 'Must Be The Music', 'Make A Move On Me' και με το ψευδώνυμο Jakatta το 'American Dream" τα οποία μπήκαν στο UK Top 10. Στο μακρύ βιογραφικό του προσμετρούνται remix που έχει κάνει για γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Kelly Rowland, Empire of the Sun, Mariah Carey, Labrynth, Pet Shop Boys, Diana Ros όπως δική του είναι και η σύλληψη και παραγωγή του UK νούμερο 1"Relight My Fire" των Take That. Παρά τις επιτυχίες του σε άλλα μουσικά είδη, η underground σκηνή της house τον οδηγεί στη συνεργασία με κορυφαίες δισκογραφικές εταιρίες όπως η Transmat, Transmat, Nu Groove, Quark, JBO, Azuli, Deconstruction Guidance & NRK. Το 2014 συνεχίζει την παραγωγή του με singles και ένα italo house album που γνωρίζει παγκόσμιας αποδοχής στο οποίο και ανασύρει θησαυρούς της house κληρονομιάς.


Την ίδια μέρα το warm up αναλαμβάνουν οι Eggs&Bacon, γνωστοί στο αθηναϊκό κοινό από το 2013. Η τριάδα δισκοθετών, Lilis Panos, Niadoka, Kissing Strangers, αποβλέπει στην προώθηση της σύγχρονης χορευτικής μουσικής,γνωρίζοντας παράλληλα στο ελληνικό κοινό ταλαντούχους και σπουδαίους djs και παραγωγούς από το εξωτερικό. Προσεγγίζουν το κοινό με μια "εναλλακτική" αισθητική και διάθεση για βραδιές δίχως τελειωμό, συνδυάζοντας ποιότητα ήχου και μουσικό πλουραλισμό. Έχουν συνεργαστεί με άλλες ομάδες όπως οι Yes it does!Sure it does! , Digital Riot, Amateurboyz, Marios Clubkid, Just Gazing Records αλλά και με ομάδες του εξωτερικού όπως οι Urban Mutations (GE), Camea (Bpitch Control , GE).

 

Marsha
Marsha

 

Στις 26 Ιουνίου θα καταλάβουν τα decks του Mosaiko με άκρως χορευτική και disco διάθεση απόλυτα συνυφασμένη με τον ήχο του Joey Negro.


Στις 27 Ιουνίου το Βig in Small και το Mosaiko υποδέχονται τον KAASI, ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της νέας γενιάς ηλεκτρονικών παραγωγών. Οι δημιουργίες του KAASI γνώρισαν τεράστια αποδοχή διαδικτυακά και επιτυχίες όπως τα "Caroline Street", "Tell Me", "Work With Me", και "Heartbeats" ξεπερνούν τα τέσσερα εκατομμύρια ακροάσεις σε soundcloud και youtube. Με remix για τους Bastille, ODESZA και Blonde, ο KAASI έκανε την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του με το "Lisse", το οποίο συμπεριλήφθηκε στην πρώτη συλλογή του TheSoundYouNeed και τώρα προετοιμάζει το πρώτο του EP.


Την βραδιά θα ανοίξει ο Pene, με house, techno και 90s hip hop ακούσματα. Ο Pene είναι το 1/3 της ομάδας των Professional Crap Dancers, κάνει party τα τελευταία 8 χρονια σε όλη την Αθήνα και είναι resident dj στο Mosaiko.


Το Big in Small κλείνει στις 28 Ιουνίου με τον Bad Spencer και το ετερόκλιτο μουσικό του προφίλ στο οποίο η house μπλέκει με την disco και η techno συναντά την pop. O Bad Spencer έχει παίξει δίπλα σε πολλούς διάσημους djs όπως ο Greg Wilson, o Cosmo Viteli, Tosh Ohta, έχει διοργανώσει τα καλύτερα parties της πόλης και σίγουρα θα δημιουργήσει μια αποκλειστική ατμόσφαιρα για το κλείσιμο του Big in Small 2015.


Τους ήχους θα αναλάβει από νωρίς το απόγευμα η Marsha. Η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της "A House & Techno Lover". Έχει παίξει μουσική δίπλα σε καταξιωμένους ξένους και Έλληνες djs και παραγωγούς μεταξύ των οποίων οι Timo Maas, Kate Simko, Rampue, Gardens of God, Mikael Delta, Olga Kouklaki, Nick Devon, Nikolas Gale και άλλοι. Η Marsha είναι curator στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Doc και resident DJ στο Mosaiko.

 

Bad Spencer
Bad Spencer

 

26/6: 22.00-23.00 Eggs&Bacon / 23.00-01.30 Joey Negro 27/6: 22.00-23.00 Pene / 23.00-1.30 KAASI

27/6: 22.00-23.00 Pene / 23.00-1.30 KAASI

28/6: 18.00-20.00 Marsha / 20.00-23.00 Bad Spencer


Mosaiko

Λαοδίκης 30, Γλυφάδα, 16674, Αττική
210 89 83 208
www.mosaikobar.gr