Βlack'n'roll με την Idra Kayne και τον Jerome Kaluta

Δύο γνωστοί μουσικοί αναλαμβάνουν τα decks του Komma bar το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου

Newsroom 19.2.2015 | 18:27

 

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου αναλαμβάνουν τα decks του Komma bar δύο φρέσκοι μουσικοί της πόλης, που αν και νέοι σε ηλικία έχουν καταφέρει ήδη να αφήσουν το στίγμα τους. Μιλάμε για τους Idra Kayne και τον Jerome Kaluta, δύο άνθρωποι με ιδιαίτερη μουσική που συνθέτουν το δίδυμο της ραδιοφωνικής εκπομπής Black'n'Roll.

 

Η εκπομπή Black'n'Roll κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στο Rockha radio συνδυάζει χιούμορ,τέχνη και μουσική από όλο τον κόσμο με τον Jerome και την Idra να αυτοσχεδιάζουν και να γίνονται ένα με τους ακροατές τους.

 

H Idra Kayne γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Ουγκαντέζο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα τη δεκαετία του '80. Ανακάλυψε το πάθος της για τη μουσική και το χορό από πολύ νεαρή ηλικία. Σπούδασε χορό (κλασσικό και τζαζ) για 15 χρόνια και υπήρξε μέλος χορωδίας για 12 χρόνια. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία στα Τ.Ε.Ι. Αθήνας και Τεχνική Φωνητικής Τοποθέτησης με την Julie Massino στο Vocal Art Academy,ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών. Από το 2000 έχει εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας κι έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Stavento, ΝΕΒΜΑ κλπ. Το 2007 εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Meet The Streets στο Ρόττερνταμ στα πλαίσια του προγράμματος Roots&Routes. Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο "Don't walk away" κυκλοφόρησε παγκοσμίως στισ 14 Δεκεμβρίου 2011 από την ΕΜΙ σε παραγωγή των BigTime Pr.

 

 

 

O Jerome Kaluta γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, είναι ένας MC, τραγουδιστής, συνθέτης και performer που έχει καταφέρει να συνδυάσει τις Αφρό-Ευρωπαϊκές μουσικές επιρροές του καθώς γαλουχήθηκε με funk, soul, reggae και disco, και να τις εντάξει στην μουσική παραγωγή και ερμηνεία του λεγόμενη και ως Urban Soul.

 

Ως solo καλλιτέχνης ο Jerome έχει εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Ελλάδας, έχει κάνει το hosting στη συναυλία του Busta Rhymes στην Αθήνα και έχει εμφανιστεί σε 2 μουσικά ντοκιμαντέρ για το Hip Hop ( Ρυθμοί και Ρίμες | Ανοιχτά Μικρόφωνα ) στις Νύχτες Πρεμιέρας. Εχει κυκλοφορήσει το maxi EP Get Up το 2008 από το lebel Renegade Records ενώ το 2011 υπογράφει με την Warner Music Greece και κυκλοφορεί το single «Δεν Πειράζει It's OK». Το καινούργιο του κομμάτι με τίτλο Home κυκλοφόρησε από την Minos Emi / Universal Group το καλοκαίρι του 2014.

 

 

 

Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας Σπείρα- Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη και έχει και το "δικό" του μουσικό σχήμα, τους Movement Orchestra, που τον συνοδεύουν στις ζωντανές εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα παίζοντας Funk, Soul διασκευάζοντας διεθνή afro funk και soul ακούσματα μπλεγμένα με κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία.

 

Komma bar, Μαυροκορδάτου 6, 213 0238555, facebook.com/kommabar