4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 12.12.2014 | 15:18

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή.

 

Fasma Festival 2015 Pre-Event

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Σε συνέχεια των υψηλών προσδοκιών που δημιούργησε με την πρώτη διοργάνωση, το Fasma Festival επιστρέφει ένα χρόνο μετά, τον Μάρτιο του 2015, με ένα απο τα πλέον επίκαιρα και ενημερωμένα line-up στον χώρο της ψηφιακής τέχνης.. Το πρώτο pre-event του Fasma Festival έρχεται σε συνεργασία με την αθηναϊκή Echovolt Records. H επιστροφή του φεστιβάλ θα φέρει την σφραγίδα του εμβληματικού Ron Morelli. Στο πλευρό του θα βρεθεί ο συνεργάτης του και συνυπεύθυνος για το alias Two Dogs in A House, Steve Summers. Τη βραδιά θα ενισχύσουν εκπρόσωποι των δύο πιο σημαντικών εγχώριων label που διαπρέπουν στο εξωτερικό, οι Echovolt DJs και ο Kondaktor.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

Anja Schneider / Gus & Bonso

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Την Παρασκεύη 12 Δεκεμβρίου το PIXI παρουσιάζει στην Αθήνα την Γερμανίδα παραγωγό,Dj και ιδρυτή της Mobilee Records , Anja Schneider στα πλαίσια του μηνιαίου residency της Mobilee Records. Την βραδιά θα πλαισιώσουν οι resident Djs, Gus & Bonso.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου

 

 

Paul Ritch w/ Mikee + Manolaco

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Blend ενώνει για άλλη μια φορά τις δυνάμεις του με το six d.o.g.s. Ο διάσημος εκπρόσωπός της techno, Paul Ritch, ταξιδεύει από το Παρίσι απευθείας στην Αθήνα στην Αβραμιώτου, για μια νύχτα σε απόλυτα minimal ρυθμούς. Ο Paul Ritch, εμφανίστηκε πριν 14 χρόνια στα underground μουσικά δρώμενα και έκτοτε χαράσσει τη δική του ιδιαίτερη πορεία. Σγκαταλέγεται στη λίστα του Resident Advisor με τους 100 πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 13 Δεκεμβρίου με είσοδο 12 ευρώ.

 

 

Amateurboyz  present Man Power & Roi Talmor

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Amateurboyz θα γιορτάσουν τα 10 τους χρόνια και ο μυστηριώδης Man Power και ο Roi Talmor θα είναι μαζί τους στο event που θα φιλοξενηθεί στο opening του ολοκαίνουργιο Kitty Cat, που ανοίγει τις πόρτες του στο Σύνταγμα. Ο Man Power αν και βάζει τα δυνατά του να παραμείνει ανώνυμος , είναι γνωστό ότι έχει έδρα την Ευρώπη και έρχεται για πρώτη φορά έρχεται στην Αθήνα λίγο πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ του το 2015 στη Correspondant. Οι παραγωγές του έχοντας μια ιδιαίτερη προσέγγιση και συνδυάζοντας διαφορετικούς ρυθμούς και υφές περιγράφονται από τον ίδιο σαν "κινηματογραφικές" κάτι που αντανακλάται τόσο στη μουσική του δημιουργία όσο και στα DJ sets του.

 

Kitty Cat [Σταδίου 7, εντός στοάς] Σάββατο 13 Δεκεμβρίου με είσοδο 6 ευρώ.

 

Some Bizzare is not a Bar

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Πέρασε κιόλας ένας χρόνοςα πό τότε που άνοιξε το Some Bizzare και αποφάσισε να το γιορτάσει. Μια χρονιά που περνάει μέσα από τις έρημες χειμωνιάτικες νύχτες με τη βροχή στο τζάμι ως τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια με τα massive parties και από τα αφρικάνικα ως το new wave και από το punk ως το techno.Την μουσική επιμέλεια θα αναλάβουν κάποιοι από τους φίλους του. Chris Kontos, Voltnoi Brege, Dimitris Papadatos, Vagëlis Kŷ, Τζούλιαν Μοράν κ.α.

 

Some Bizzare [Σοφοκλέους 7-9] Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

 

Το AVOPOLIS.GR κλείνει τα 18 και το γιορτάζει!

 

 


Η ομάδα του Avopolis Music Network  κάνει ένα πραγματικό και μεγάλο πάρτι με DJs τους συντάκτες του Avopolis.gr Ανδρέα Κύρκο, Τάσο Μαγιόπουλο, Μάνο Μπούρα & Κωνσταντίνο Τσάβαλο. Γίνεται 18 χρονών και αυτό είναι το party ενηλικίωσής του. Εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 1996 πιλοτικά, όταν παγκοσμίως υπήρχαν μετά βίας 10 «ηλεκτρονικά μουσικά περιοδικά», και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς είχε ήδη γεμίσει με μουσικά άρθρα, κριτικές, νέα, παράλληλα με μια ζωντανή bbs που φιλοξενούσε η τότε Compulink, από το 1995. 

ΦΟΥΑΡ [Μητροπόλεως 72 και Χριστοπούλου 6, 1ος όροφος, Μοναστηράκι] Σάββατο 13 Δεκεμβρίου.