To νέο Cinema Alive εμπνέεται από τον κόσμο του Step Up

Οι βραδιές διαδραστικού σινεμά επανέρχονται με χορευτές, performers και ζωντανή μουσική να πλαισιώνουν τη προβολή του Step Up 3D.

The LiFO team, 19.2.2020 | 19:14

Ένα μουσικοχορευτικό θέαμα με 40 χορευτές και ηθοποιούς ετοιμάζει το Cinema Alive που αυτή τη φορά θα στήσει κάτι που θα μοιάζει με σκηνή απ' το Step Up στον χώρο του Piraeus Academy. Οι επιτυχημένες βραδιές διαδραστικού σινεμά επανέρχονται στις 6 & 7 Μαρτίου.

 

Το Cinema Alive επιστρέφει μετά από 5 επιτυχημένες παραστάσεις (The Great Gatsby, Dirty Dancing, Casablanca, The Commitments) παρουσιάζοντας το «Step Up 3D», την ταινία από το επιτυχημένο franchise που πρόβαλε το street dance και τον μοντέρνο χορό.


Στο Piraeus Academy το κοινό θα «ταξιδέψει» στη Νέα Υόρκη με τους ήχους του Empire State of Mind και θα γίνει μέλος του House of Pirates χορεύοντας μαζί τον Luke, τον Moose και τη Natalie.


Σε συνδυασμό με την προβολή της ταινίας, 40 χορευτές, performers και ηθοποιοί θα συμμετέχουν σε ένα δυνατό σόου σε συνδυασμό με ζωντανή μουσική, σκηνικά και ειδικά εφέ που θα μεταφέρουν τους συμμετέχοντες στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

 

6 & 7 Μαρτίου 2020
Piraeus Academy, Πειραιώς 117, Γκάζι.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Εισ.: 15-30 ευρώ
Προπώληση: Σε όλα τα καταστήματα Public και το κατάστημα της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός της στοάς).
Online εδώ & εδώ

Οδηγός Διασκέδαση