Early drinks στο Athénée: Η αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων επιστρέφει

Τα απογεύματα της Παρασκευής αποκτούν και πάλι ουσία, με τα early drinks να επιστρέφουν στο Athénéé ως ιδανικό κλείσιμο της εβδομάδας και ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου.

Newsroom 19.2.2020 | 16:54

Κάποιοι χώροι έχουν γίνει αγαπημένες συνήθειες και το Athénée είναι εκείνο το σημείο που έφερε το early drink της Παρασκευής στη ζωή μας, δημιουργώντας μια συνήθεια που έγινε πραγματική λατρεία τα '90s. Αυτό που ήταν απλώς cool σε μια άλλη εποχή γίνεται μόδα, ανάγκη και αυθεντική διασκέδαση. Τα απογεύματα της Παρασκευής αποκτούν και πάλι ουσία, με τα early drinks να επιστρέφουν στο Athénéé ως ιδανικό κλείσιμο της εβδομάδας και ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου.

 

Ο Χρύσανθος Πανάς, που βρίσκεται πίσω απ' όλη τη φιλοσοφία του χώρου, ανέλαβε να φέρει φρέσκο αέρα σε μια παλιά και αγαπημένη συνήθεια, ενώνοντας φίλους και συναδέλφους. Στην κλασική, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα ατμόσφαιρα του Athénéé όλοι οι Αθηναίοι γινόμαστε μια παρέα και απολαμβάνουμε το πρώτο ποτό του Σαββατοκύριακου, καθώς οι σκιές γίνονται μεγαλύτερες και ο ήλιος χάνεται πίσω από τα κτίρια. Εξαιρετικά κοκτέιλ, αφρώδη κρασιά και εδέσματα υψηλών προδιαγραφών και γεύσης συνοδεύουν τα after office απογεύματα, με τους ήχους της κατάλληλης μουσικής να σου φτιάχνουν τη διάθεση.

 

Early drinks στο Athénée: Η αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων επιστρέφει

 

Κάθε Παρασκευή απόγευμα, μετά τις 5, η συνήθεια του aperitivo και του after office drink αναβιώνει στον χώρο που την «έχτισε» μέσα από ένα ξεχωριστό, ειδικό μενού που θα σε ενθουσιάσει. Στην μπάρα του Athénéé συναντάμε φίλους και συναδέλφους, αφήνουμε πίσω την κούραση της εβδομάδας και απολαμβάνουμε τους ρυθμούς των '90s, ξαναζώντας την αγαπημένη συνήθεια της εποχής, τα early drinks. Κλείσε την εβδομάδα σου, «λαμπυρίζοντας».

 

Βουκουρεστίου 9, 210 3251430, www.atheneeathens.gr, FB: Athénée Athens, Instagram: atheneeathens