To Hendrick's gin μας καλεί και φέτος στο πιο ασυνήθιστο Xmas party

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ο Pepper και το Hendrick’s gin μας καλωσορίζουν στο πιο ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο party της πόλης.

Newsroom 18.12.2019 | 19:31

Λίγες μέρες πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε το κλείσιμο της χρονιάς στο μεγαλύτερο throwback Xmas party, με το πιο λαμπερό μας outfit και ένα ποτήρι με Hendrick's gin, το πιο ασυνήθιστο gin.

 

Για τρίτη χρονιά, λοιπόν, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, θα βρεθούμε στο Gazarte και στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Pepper 96.6, μαζί με μουσικούς, τραγουδιστές, συγκροτήματα και DJs, για να απολαύσουμε το αγαπημένο μας gin και να χορέψουμε για ώρες υπό τους ήχους των Wham! και της Mariah Carey.

 

To Hendrick's gin μας καλεί και φέτος στο πιο ασυνήθιστο Xmas party

 

Τρεις όροφοι, τρία stages, 30 μουσικοί, 7 DJs: Αν αναρωτιέστε πού θα μας βρείτε στη γιορτινή αυτή extravaganza, μπορείτε απλά να ακολουθήσετε τη μυρωδιά των τριαντάφυλλων και των αγγουριών – θα σας οδηγήσουν στον τελευταίο όροφο που θα βρίσκονται τα γευστικά cocktails του Hendrick's gin που θα έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τη βραδιά. Ανεβαίνοντας στον τελευταίο όροφο του Gazarte, θα ανακαλύψετε των ξεχωριστό στολισμό με μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τριαντάφυλλα και φωτάκια, ενώ η iconic φιάλη του Hendrick's θα έχει φορέσει τα γιορτινά της δίνοντας την απαραίτητη χριστουγεννιάτικη χροιά στην ατμόσφαιρα. 

 

To Hendrick's gin μας καλεί και φέτος στο πιο ασυνήθιστο Xmas party

 

Στον τελευταίο όροφο, το Hendrick's θα μας καλωσορίσει σε ένα ασυνήθιστο disco party - απόλυτα σιωπηλό. Θα φορέσουμε τα ακουστικά μας, θα ανεβάσουμε την ένταση και θα χορέψουμε μέχρι να κουραστούμε, στο Silent Disco Party, με όλα τα αγαπημένα μας oldies. Τον ρυθμό της βραδιάς θα δώσουν οι Γιώργος Μπίλιος, Idra Kayne, Irene και Ίαν Στρατής, με special guests τους Katerina Duska, Leon of Athens, Monsieur Minimal, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Κατερίνα Μπουρνάκα, Amalia και Δάκη. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπει η houseband του Pepper 96.6, αλλά και οι αγαπημένοι παραγωγοί του σταθμού, που θα μας κάνουν να χορεύουμε μέχρι το πρωί.

 

To Hendrick's gin μας καλεί και φέτος στο πιο ασυνήθιστο Xmas party

 

Ελάτε να χορέψουμε, να μεταφερθούμε στα '60s, '70s και '80s, να λικνιστούμε cheek to cheek με blues ρυθμούς, και όλα αυτά με γευστικά cocktails Hendrick's.

 

Info

«If it's Xmas, then it's Pepper»

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, 22.00

Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα

Εισιτήρια:

Προπώληση στο viva.gr: 8€ (χωρίς ποτό)

Ταμείο 10€ (χωρίς ποτό)

Οδηγός Διασκέδαση