Οι βραδιές διαδραστικού σινεμά «Cinema Alive» επιστρέφουν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, μετά από τρεις επιτυχημένες παραστάσεις (The Great Gatsby, Dirty Dancing, The Commitments) και το sold out θεματικό Horror Hotel στο Μπάγκειον, παρουσιάζοντας την Casablanca από τις 24 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου.


Αυτή τη φορά το «Tres» θα μεταμορφωθεί στο περίφημο «Rick's Café Américain» μεταφέροντας τους συμμετέχοντες στην Καζαμπλάνκα του '40.

 

Στη δίνη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου η εξωτική πόλη του Μαρόκου ήταν το σταυροδρόμι όσων αναζητούσαν διέξοδο από την εμπόλεμη Ευρώπη και προτελευταία στάση του ταξιδιού προς την ελεύθερη Αμερική.

 

Casablanca
Casablanca

 

Η ομώνυμη ταινία του Michael Curtis με πρωταγωνιστές τον Humphrey Bogart και την Ingrid Bergman βρίσκεται στα top10 όλων των κριτικών και κοινού ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών συνδυάζοντας το δράμα με τον ρομαντισμό αλλά και έντονα πολιτικά και αντιπολεμικά στοιχεία.


Εκτός από την προβολή της ταινίας το event θα περιλαμβάνει περισσότερους από 40 ηθοποιούς, animators και χορευτές, ζωντανή μουσική από jazz band που θα ερμηνεύει κομμάτια της εποχής, σκηνικά βγαλμένα από την Casablanca του '40 και ένα «κρυφό» καζίνο. Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης θα ακολουθήσει ένα 40s χριστουγεννιάτικο πάρτι, με live μουσική και πολύ χορό.

 

Info
24-30 Δεκεμβρίου 2019
TRES, Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα
Εισιτήριο: 15-29 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Προπώληση: Σε όλα τα καταστήματα Public και το κατάστημα της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός της στοάς) & οnline.
Προτεινόμενο dress code: formal / 40's.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ.