Buba Wonderland: μια πολυσυλλεκτική χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Τα χριστουγεννιάτικα θαύματα ξεκινούν φέτος από την Κηφισιά στο «Buba Wonderland | The Community Project», ένα διαφορετικό event για όλες τις ηλικίες

Newsroom 29.11.2019 | 19:23

Όσο και να προσπαθείς να τους αντισταθείς, τα Χριστούγεννα σε φέρνουν λίγο πιο κοντά στην έννοια των θαυμάτων που δεν είναι τίποτ' άλλο από καθημερινές στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Μια τέτοια ατμόσφαιρα θα ζήσεις στο Buba Bistro Exotique, που την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου θα μεταμορφωθεί σε έναν χώρο θαυμάτων.

 

Το Buba Wonderland | The Community Project θα καταλάβει τον υπέροχο νεοκλασικό χώρο της Κηφισιάς σε ένα γιορτινό πολυσυλλεκτικό event για όλες τις ηλικίες. Στους χώρους του Buba θα βρεις ρούχα, κοσμήματα, τσάντες και γλυκά και θα ανακαλύψεις ιδιαίτερες προτάσεις ασιατικού thai και vietnamese street food (σε συνεργασία με το sister restaurant Madame Phu Man Chu), αλλά και μοναδικά Buba Signature Cocktails.


Holiday market, live acts και DJ set από τη Ρουμπίνη Σταγκουράκη είναι κάποιες από τις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από τις 12 το μεσημέρι και θα κορυφωθούν το βράδυ με ένα holiday party σε συνεργασία με τον Pepper FM, και ένα φαντασμαγορικό show από τη μοναδική drag queen Holly Grace. Κι όλα αυτά σε μια γιορτή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Μπενάκειο Παιδαγωγικό.

 

Buba Wonderland: μια πολυσυλλεκτική χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

 

Στο Festive Styling & Beauty Corner «You've got the look», οι fashion/ beauty bloggers και infuencers, _ @StyleMeligan, @Evangelie_Alp, @liaigam, @Valia_kas, @fashionellblog, σε συνεργασία με τους Karavan Clothing, Manolo Fashion, La Chaîne, Urania Gazelli και τη MAC Cosmetics στο μακιγιάζ, θα σου προσφέρουν ένα συναρπαστικό session make over, βάζοντας μια πινελιά glamour που ταιριάζει με το χριστουγεννιάτικο κλίμα. Κι επειδή αυτή την εικόνα σου θα θέλεις να την απαθανατίσεις ο φωτογράφος Σπύρος Παλούκης θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για live photoshooting και θα σου στέλνει αν επιθυμείς τις φωτογραφίες σου. Στο Spiritual Space, στον επάνω χώρο του εστιατορίου, θα βιώσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία από επαγγελματίες παραδοσιακών ασιατικών και ευρωπαϊκών «πανάρχαιων μεθόδων προβλέψεων». Λίγο πριν από τη νέα χρονιά μπορείς να ανακαλύψεις τι σου επιφυλάσσει αυτή, μέσα από tarot readings, I Ching προβλέψεις (κινέζικες αρχαίες παραδόσεις), καρμική αστρολογία και energy healing! Τα ζεστά tea infusions από τa Sarista Teas και τα χειροποίητα cupcakes θα συνοδεύσουν την επίσκεψή σου στο Spiritual Space και στο μέλλον σου...

 

Από μια τέτοια γιορτή που αφορά τα παιδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα ολόκληρο section αφιερωμένο σε αυτά. Στο Kids Corner του Buba Wonderland θα προσφέρονται λιχουδιές από το Zuccherino, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν παραστάσεις από το Θέατρο Σκιών του Γιάννη Νταγιάκου ή να απασχοληθούν δημιουργικά, φτιάχνοντας τα δικά τους έργα τέχνης, σε συνεργασία με τις Έφη Φουρίκη και Ελεονώρα Παπαπέτρου .

 

Μια γιορτή που έχει απ' όλα θα απλωθεί στους χώρους του Buba Bistro Exotique για να κάνει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών λίγο πιο εξωτική, πιο μυστηριακή και, κυρίως, πιο διασκεδαστική. Το Buba Wonderland | The Community Project θα σε κάνει να πιστέψεις στα μικρά θαύματα που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά σου.

 

Buba Wonderland: μια πολυσυλλεκτική χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

 

Info

Buba Wonderland | The Community Project

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, 210 6231151

8 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως αργά

bubabistrotexotique.com

Fb: buba, Instagram: buba_ bistrot_exotique

 

Οδηγός Διασκέδαση