Casper at verykoko: η πιο ολοκληρωμένη εκδοχή του clubbing

Ένα από τα καλύτερα nightspots σε όλη την Ελλάδα βασιλεύει στη νύχτα των Λαδάδικων στη Θεσσαλονίκη

Newsroom 4.11.2019 | 11:30

Κάποια brands έχουν καταφέρει να δώσουν το όνομά τους σε μια ολόκληρη κατηγορία προϊόντων. Έτσι ακριβώς το Casper δανείζει εδώ και χρόνια το όνομά του στην έννοια της διασκέδασης.

 

Χωρίς υπερβολή, ένα από τα καλύτερα nightspots σε όλη την Ελλάδα βασιλεύει στη νύχτα των Λαδάδικων, παρουσιάζοντας την πιο ολοκληρωμένη και ποιοτική εκδοχή του clubbing ακριβώς δίπλα στο Nhaos. Κάθε μέρα ή, μάλλον, κάθε νύχτα (εκτός Δευτέρας) ελληνικές μουσικές που σε ξεσηκώνουν κυριεύουν τον εντυπωσιακό χώρο με τα εκπληκτικά φώτα που συμβάλλουν σε μια μοναδική night life εμπειρία. Οι οθόνες που απλώνονται σε όλο το εσωτερικό και η χαρακτηριστική μπάλα στο κέντρο ακολουθούν τους ρυθμούς των DJs που από τα decks δημιουργούν μια ατμόσφαιρα άκρως uplifting.

 

Απ' το stage του Casper έχουν περάσει ο Γιώργος Σαμπάνης, η Δέσποινα Βανδή, ο Ηλίας Βρεττός, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και πολλοί άλλοι, ενώ κάθε Τρίτη ο Ηλίας Καμπακάκης κάνει ένα μοναδικό live που πλέον αποτελεί κομμάτι της βραδινής διασκέδασης. Αυτόν τον χειμώνα, από τις 10 Νοεμβρίου τις Κυριακές θα βρίσκεται στη σκηνή ο Διονύσης Σχοινάς για βραδιές live party που έρχονται να προστεθούν στους λόγους που το Casper είναι συνώνυμο της νύχτας. Oι καλύτεροι DJs εναλλάσσονται με τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής σε ένα σημείο αναφοράς της βραδινής Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Όλη η πόλη δίνει ραντεβού γύρω από το μπαρ και οι στιγμές χρωματίζονται από τα φωτορρυθμικά και τις μουσικές. Το clubbing αγγίζει ένα άλλο επίπεδο και το Casper είναι αυτό που ορίζει τα νέα δεδομένα.

 

Παγγαίου 11, πλ. Μοριχόβου, Θεσσαλονίκη, 6941 575575, FΒ: Casper at Verykoko, Instagram: casper_at_verykoko

 

Οδηγός Διασκέδαση