10 Years six d.o.g.s

Το 6 d.o.g.s κλείνει 10 χρόνια ως αναπόσπαστο κομμάτι της αθηναϊκής νύχτας και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι και ένα πολυπληθές line-up (Armani Had a Softer Touch, Chevy, Discosodoma, Figkott, Morah, Trophy Wives κ.ά.).
25/10, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 21:00

 

Deep Phase: Derrick May

Derrick May
Derrick May


Μέλος των Belleville Three, των πρωτοπόρων μουσικών παραγωγών στους οποίους αποδίδεται η δημιουργία της Detroit techno, ο Derrick May παραμένει σημαντική φιγούρα του χώρου και επισκέπτεται την Αθήνα ως καλεσμένος της Deep Phase.
26/10, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, 24:00

 

Roman & Saradis

Latraac
Latraac


Ο Saradis ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρονική μουσική το 2012, καταφέρνοντας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να ξεχωρίσει στην εγχώρια techno σκηνή. Ο Roman Svirsky, έκανε τα πρώτα του βήματα ως DJ στην ηλικία των 17, ανακαλύπτοντας έτσι, την κλίση του στην ηλεκτρονική μουσική. House και techno με αδυναμία στην αμερικάνικη σκήνη είναι οι βασικές επιλογές του, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι εκπλήξεις.
26/10, Latraac, Λεωνίδου 63-65, 21:00, Είσοδος ελεύθερη

 

Purple Night

To Ρομάντσο φωτίζεται και πάλι μοβ και μετατρέπεται σε sexy playroom γεμάτο χορό. Στις μουσικές επιλογές οι The Dreamer, Wrapped In Plastic, Denis D'or.
26/10, Bios. Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 23:30

 

Modulation

Modulation
Modulation


Η Modular Expansion διοργανώνει ένα Modulation Event στο Temple στο Γκάζι. Line Up: George Apergis (Modular Expansion), Echoes in Void (Refill Athens), Simos Ares (Cannibalradio), NUEΛ (Modular Expansion), GRΞTA (Waiting Room).
26/10, Temple Athens, Ιάκχου 17, 23:30, εισ.: 5 ευρώ

 

Photoharrie

Ο Photoharrie είναι μια ανήσυχη προσωπικότητα που ανακαλύπτει εναγωνίως νέες μουσικές και τάσεις. Δέκα χρόνια μετά το εβδομαδιαίο DJ residency στο Bios, επιστρέφει στο bar της ταράτσας με indie pop, noise pop, post punk, art pop, tropicalia, darkwave, trash electro, dance punk, art punk, shoegaze κ.α.
25/10, Bios, Πειραιώς 84, Γκάζι, 21:00, Είσοδος ελεύθερη