Coyoacan Festival: Ξεκινάμε με μεγάλη φιέστα το Σαββατοκύριακο

Η Filosophia Mexicana επιστρέφει με το οpening του Coyoacan

Newsroom 25.9.2019 | 12:55

Η Filosophia Mexicana συνεχίζει και φέτος τα μαγικά της με το Opening του Coyoacan.

 

Δύο διαφορετικά parties, mexicanfood, margaritas και ένα fashion weekend στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου by FMN.

 

Το Mexican Bar Restaurant του Θησείου σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν και σε προσκαλεί σε ένα Opening Event διαρκείας! Το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου, οι Dj Angelo & Kintar θα σε ταξιδέψουν με τις μουσικές επιλογές τους από όλον τον κόσμο, ενώ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το Gypsy Soul -το concept event που λατρέψαμε- κάνει δυνατό comeback και σε προετοιμάζει για το πιο conceptual Κυριακάτικο ραντεβού της χρονιάς.

 

Όμως το Coyoacan Σαββατοκύριακο κρύβει και άλλες εκπλήξεις, από τη 13.00 το μεσημέρι, στο χώρο του Bar Restaurant θα σε περιμένουν επτά διαφορετικά Pop Up Corners αγαπημένων σχεδιαστών, για να πάρεις την πρώτη fashion έμπνευση της σεζόν, όσο απολαμβάνεις ταυτόχρονα χειροποίητα tacos. Oι The Jerkins, Dante, Studio83, Nazezhda , XDX , HEROINI & APOHANDMADE θα βρίσκονται εκεί για να μοιραστούν μαζί σου τις τελευταίες τάσεις μέσα από τα πιο unique items της συλλογής τους, τα οποία φυσικά μπορείς να αποκτήσεις.

 

Το party συνεχίζεται ακριβώς απ' έξω από το Coyoacan, με το Wagon Bar να μπαίνει σε Mexican mood από τη από τη 13.00 και μετά, σερβίροντας free margaritas και άλλα σούπερ δροσιστικά cocktails.


The Coyoacan countdown has started

Event Hours: 28/09: 13.00 - until end!
29/09: 13.00 - until end!

Coyoacan
Hρακλειδών 10, Θησείο, Αθήνα
Tηλ.: +302103457102