Η μεγάλη Bat-γιορτή ξεκίνησε στο RIVER WEST

Μη χάσετε τους εορτασμούς για τα 80 χρόνια του Batman, αυτές τις μέρες στο RIVER WEST

ADVERTORIAL

 

Η μεγάλη γιορτή του Σκοτεινού Ιππότη ξεκίνησε και σε καλεί να μοιραστείς μεγάλες νυχτεριδοσυγκινήσεις με άλλους Bat-fans.

 

Αν και 80 χρόνων πλέον, ο καθόλα γοητευτικός, πανέξυπνος και τολμηρός Bruce Wayne παραμένει ο ήρωας της καρδιάς μας. Το σίγουρο είναι ότι δεν βγαίνει στη σύνταξη και το ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι αυτά τα γενέθλια θα γιορταστούν -όπως προβλέπεται για ένα σούπερ ήρωα αυτού του μεγέθους- όπως του αρμόζει.

 

Η μεγάλη Bat-γιορτή ξεκίνησε στο RIVER WEST

 

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της παγκόσμιας γιορτής, μπορεί ο καθένας μας να συμμετέχει απλά πηγαίνοντας στο RIVER WEST, που υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα ευφάνταστο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους!

 

Η μεγάλη Bat-γιορτή ξεκίνησε στο RIVER WEST

 

Συγκεκριμένα, ήδη από τις 12 του μήνα ξεκίνησαν οι εορτασμοί και θα συνεχιστούν έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, οπότε οργάνωσε την παρέα για ένα #LongLivetheBat ξεφάντωμα.

 

Η μεγάλη Bat-γιορτή ξεκίνησε στο RIVER WEST

 

Το RIVER WEST τιμάει τον μεγάλο άνδρα της Γκόθαμ από όροφο σε όροφο. Στο 1ο επίπεδο υπάρχει η Bat Arena. Πρόκειται για ένα διαδραστικό, πολυμορφικό stage με πρωτότυπα παιχνίδια που σε μαθαίνουν τις Batman τεχνικές καθώς και θεματικό video gaming από την εταιρία Κωτσόβολος για τους απανταχού gamers.

 

Η μεγάλη Bat-γιορτή ξεκίνησε στο RIVER WEST

 

Εκεί, επίσης, οι λάτρεις των κόμικς θα βρουν κλασικά εξώφυλλα του περιοδικού, ενώ για τις πρώτες φωτογραφίες θα συναντήσουν ένα επιβλητικό άγαλμα του αγαπημένου ήρωα καθώς κι ένα εντυπωσιακό Batman signal projector.

 

Η μεγάλη Bat-γιορτή ξεκίνησε στο RIVER WEST

 

Στο 3ο επίπεδο, η χαρά των μικρών μας φίλων πιάνει ταβάνι! Το Bat To School stage είναι αφιερωμένο ασφαλώς στα παιδιά και βρίσκεται μπροστά από το κατάστημα Μουστάκας, με φιγούρες δράσης, ζωγραφική και εννοείται πολλή διασκέδαση.

 

Η μεγάλη Bat-γιορτή ξεκίνησε στο RIVER WEST

 

Το fun συνεχίζεται όμως για όλες τις ηλικίες. Το RIVER WEST δίνει σε όλους την ευκαιρία να γίνουν οι BAT #stars των social media με δημιουργικά όπως θα ανακαλύψεις photo opportunities.

 

Η μεγάλη Bat-γιορτή ξεκίνησε στο RIVER WEST

 

Οι αγαπημένες #fashionistas της DC, είχαν (και έχουν για όσες κοπέλες προλαβαίνουν) την ευκαιρία να εξασφαλίσουν δωρεάν exclusive nail art #Batman από τα ΤΕΟ Hair Design. Προσοχή όμως στις μέρες και ώρες! Σημειώστε: Παρασκευή 13 & 20/09 18:00-21:00 και Σάββατο 14 & 21/09 από τις 12:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00.

 

Όσο για τους sneaker heads φίλους, υπάρχει η δυνατότητα για sneaker customization με σχέδια #Batman από το  κατάστημα Sneaker 10. Συγκεκριμένα μπορείς να πας το Σάββατο 14 & 21/09 από τις 12:00 έως τις 17:00.

 

Προλαβαίνεις ακόμα τη γιορτή! Πάρε τους φίλους σου και πήγαινε για ένα Long Live the BAT!

 

#Batman #80years #RiverWest #experiences

 

Info

RIVER WEST

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050,

Από τις 12 έως τις 21 Σεπτεμβρίου

Καθημερινές 17.00 – 21.00 & Σάββατα 12.00 – 20.00

Δες περισσότερα στο www.riverwest.gr και στα social του RIVER WEST

FB: @RiverWestOfficial

INSTAGRAM: River West Official

Οδηγός Διασκέδαση