Reggaewise on the Beach: Το Soundsystem Beach Party της Αθήνας επιστρέφει

Μια βραδιά γεμάτη reggae, dub, steppa και bass μουσική στην Α' Πλαζ Αλίμου, το Σάββατο 29 Ιουνίου

Newsroom 28.6.2019 | 14:01

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, η ομάδα Reggaewise παρουσιάζει το δεύτερο "Reggaewise on the Beach" που υπόσχεται μια μοναδική μουσική καλοκαιρινή περιπέτεια. Εκρήξεις μπάσου και χορού θα κατακλύσουν την Α' Πλαζ Αλίμου, όπου θα κυριαρχούν οι μουσικές των καλοκαιρινών μας διακοπών.

 

Soundsystem και καλή διάθεση θα πρωταγωνιστήσουν σε μια βραδιά με reggae, dub, steppa και bass μουσική. Τα vibes θα μας ταξιδέψουν εκτός Αττικής και η παραλία Αλίμου θα θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Τζαμάικα και Αγγλία.

 

Λίγο πριν ξεχυθείτε οριστικά στις παραλίες ο σπουδαίος dub artist από το Μεξικό, ο Mexican Stepper θα βρεθεί στην Αθήνα για μια Azteca style reggae μουσική πανδαισία. O Mexican Stepper θα παρουσιάσει live δικά του κομμάτια και ακυκλοφόρητες συνεργασίες, με τα delays και τα reverbs να κυριαρχούν. Ακόμα ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης που δίνει νέα πνοή στις βασικές ηχογραμμές των reggae dub tunes, οδηγώντας την dub σκηνή στη νέα χιλιετία.

 

Reggaewise on the Beach: Το Soundsystem Beach Party της Αθήνας επιστρέφει
Mexican Stepper

 

O Y. Serrano/Mexican Stepper έχει φέρει το μεξικάνικο dub σε διεθνές επίπεδο. Έχει καταφέρει ήδη να παρουσιάσει τη μουσική του σε ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη: Βραζιλία, Αργεντινή, Ισπανία, Χιλή, Γερμανία, Ιταλία, Περού και αλλού. Απολαμβάνοντας τεράστια αποδοχή και αναγνώριση και συμμετέχοντας σε φεστιβάλ όπως τα Tawai Dub Fest, Dub Stone on the River, Seasplash, Reggae Sun Ska, Jamming, επιστρέφει με μια ακόμα περιοδεία στην Ευρώπη κι έρχεται με τις αποσκευές του γεμάτες νέους ήχους.

 

Μαζί του μια πλειάδα σπουδαίων Ελλήνων reggae, dub και bass καλλιτεχνών που θα μας παρασύρουν σε μια βραδιά γεμάτη χορό μέχρι τελικής πτώσεως. SKG's Dub Alliance, Mamaletta, AMP Outernational, Dj Booker, Indamouse & Wosui και Skitlab & MistaOperator σε μουσικές διαδρομές από εξαντλητικούς ρυθμούς μέχρι χαλαρές μελωδίες.

 

Κι όλα αυτά powered by Dubwise Hi-Fi soundsystem, με τον πατροπαράδοτο τρόπο που μόνο η κουλτούρα των χειροποίητων soundsystem μπορεί να προσφέρει.

 

Info

Reggaewise on the Beach

Doors Open: 22:00

Είσοδος: Προπώληση: 8€ | Ταμείο: 10€

Τοποθεσία: Α' Πλαζ Αλίμου

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», στάση 3η Καλαμακίου, Λεωφορεία: 141, A1, A2, B1, B2, Ε22, X96

 

Διάθεση εισιτηρίων:

E -Tickets: Viva.gr

Τηλεφωνικά στο: 11876

 

Official Facebook Event Page

Official Url/ Bandcamp

Official Facebook Page

Official Soundcloud Page

Οδηγός Διασκέδαση