Απόλαυσε το κοκτέιλ που χώρεσε στη γεύση του τη δύναμη ενός φιλιού

A Kiss for a Good Reason: Γίνε και εσύ μέρος μιας ευγενι...kiss ενέργειας

Newsroom 11.7.2019 | 10:00

Έχεις αναρωτηθεί πόση είναι στην πραγματικότητα η δύναμη ενός φιλιού; Το Southern Comfort παρουσιάζει το δικό του "φιλί" για καλό σκοπό και σε προσκαλεί να γίνεις και εσύ μέρος της ενέργειας.

 

Φιλιά φιλικά, μητρικά, ερωτικά... όλα παράγουν ζεστασιά. Το Southern Comfort αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε αν όλη αυτή την ενέργεια που παράγουν τα φιλιά την διοχετεύαμε για καλό σκοπό; Έτσι γεννήθηκε το κοκτέιλ Southern Comfort Kiss που πλέον μπορείς να δοκιμάσεις σε μια σειρά από συνεργαζόμενα bars ολόκληρου του κόσμου αλλά και της Ελλάδας.


Από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο απόλαυσε ένα Southern Kiss, άφησε το φιλί σου ή το αποτύπωμά σου στον καμβά του A Kiss for a Good Reason και στο τέλος της ενέργειας το Southern Comfort θα προσφέρει μια σημαντική οικονομική ενίσχυση στην Κιβωτό του Κόσμου, τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Έτσι το φιλί σου θα αποκτήσει τη δύναμη να ζεστάνει όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη!

 

Δεν είναι τυχαίο πως η συνταγή του Southern Comfort Kiss έρχεται από τη Νέα Ορλεάνη, την πατρίδα της jazz, του χορού, του Americana Rock. Η Νέα Ορλεάνη, που έχει συνυφανθεί με το δημιουργικό πάθος, είναι επίσης πατρίδα των cocktails αλλά και του θρυλικού Southern Comfort!

 

Να πώς θα φτιάξεις βήμα-βήμα ένα Southern Comfort Kiss:

 

1

Πάρε ένα ψηλό ποτήρι και γεμίσέ το με πάγο.

 

2

Πρόσθεσε:

50 ml Southern Comfort

20 ml Cointreau

15 ml φρέσκο χυμό lime

5-6 φύλλα μέντας ή δυόσμου

 

3

Γέμισε μέχρι επάνω με Sprite και απόλαυσε το πιο... γλυκό φιλί!

 

Απόλαυσε το κοκτέιλ που χώρεσε στη γεύση του τη δύναμη ενός φιλιού

 

Την επόμενη φορά που θα ετοιμαστείς να παραγγείλεις το ποτό σου, θυμήσου το A Kiss for a Good Reason και παράγγειλε ένα Southern Comfort Kiss! Ένα σου φιλί μπορεί να ενισχύσει την Κιβωτό του Κόσμου, έναν εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, με πανελλήνια εμβέλεια και προσφορά!

 

Γίνε μέρος αυτής της φιλανθρωπι...kiss ενέργειας A Kiss for a Good Reason σε όλα τα ενημερωμένα bars καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης του Southern Comfort!

 

Απόλαυσε το κοκτέιλ που χώρεσε στη γεύση του τη δύναμη ενός φιλιού