Τη 19η Απριλίου θα απολαμβάνουμε Disaronno όλο το 24ωρο

Μάθε τα πάντα για την Disaronno Day 2019 και το μοναδικό event «The Longest Shift»

Newsroom 11.4.2019 | 11:18

Η 19η του Απριλίου δεν είναι απλά μία ακόμα ημέρα. Εξερευνώντας, πρόσφατα, την ιστορία του αγαπημένου μας λικέρ amaretto, ανακαλύψαμε πως το μοναδικό, γλυκόπικρο και άκρως αρωματικό συστατικό έχει τη δική του μέρα, τη National Amaretto Day!

 

Γευστικό, με ραφινάτη μυρωδιά πικραμύγδαλου και πλούσιο κεχριμπαρί χρώμα, το αγαπημένο amaretto όλων, το Disaronno κατέχει επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου ιταλικού λικέρ στον κόσμο.

 

Το μυστικό της επιτυχίας του κρύβεται στην top secret συνταγή προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών υψηλής ποιότητας που φυλάσσει η οικογένεια Reina από το 1525.

 

Με την πάροδο των χρόνων, η αυθεντική του γεύση κέρδισε πολλές γενιές σε πάνω από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει πλέον φτάσει να εκφράζει την επιτομή του ιταλικού στυλ. 

 

Γι'αυτό και το Disaronno είναι το μόνο amaretto που αξίζει να απολαύσεις τη φετινή National Amaretto Day!

 

Τη 19η Απριλίου θα απολαμβάνουμε Disaronno όλο το 24ωρο

 

Στις 19 Απριλίου λοιπόν γιορτάζουμε το Disaronno Day μέσα από ιδιαίτερα κοκτέιλ με βάση το πιο διάσημο λικέρ και το "The Longest Shift", μια 24ωρη «βάρδια» που θα σκορπίσει το εορταστικό πνεύμα παντού στον κόσμο!

 

Bars από όλο τον κόσμο θα φιλοξενήσουν το μοναδικό event παρουσιάζοντας τα δικά τους εμπνευσμένα cocktail με Disaronno για ένα βράδυ.

 

Τη 19η Απριλίου θα απολαμβάνουμε Disaronno όλο το 24ωρο

 

 

Η εκδήλωση θα γιορταστεί στις 19:30 σε κάθε ζώνη ώρας στον κόσμο και σε όλες τις εμπλεκόμενες πόλεις, συμπληρώνοντας έτσι ένα πλήρες 24ωρο απόλαυσης Disaronno σε όλη την υφήλιο! 

 

Οι πόλεις που θα συμμετάσχουν φέτος είναι οι Σαγκάη, Μόσχα, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Μιλάνο, Βερολίνο, Μαδρίτη, Λονδίνο, Κέιπ Τάουν, Νέα Υόρκη, Μόντρεαλ και, φυσικά, η Αθήνα!

 

Εσείς, θα χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα Disaronno κοκτέιλ την ημέρα του απόλυτου εορτασμού του; Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Disaronno για να δείτε τα bar που συμμετέχουν στο Disaronno Day!

 

Μοιραστείτε το δικό σας Disaronno cocktail στις 19 Απριλίου ανεβάζοντάς το στα social media με hashtags #disaronnoday #disaronnο

 

Τη 19η Απριλίου θα απολαμβάνουμε Disaronno όλο το 24ωρο