Το Primer Music Festival κάνει επίσημη πρώτη την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου με μερικά από τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής.

 

Headliners του 1ου Primer Music Festival, o περιζήτητος νεαρός ράπερ Lil Pump, ο superstar της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και υποψήφιος για βραβείο Grammy, Steve Aoki, ο πολύ αγαπητός στο ελληνικό κοινό Don Diablo, που έχει ψηφιστεί ως ο Καλύτερος Καλλιτέχνης της Future House από το Beatport, o Αμερικανός παραγωγός και dj Jauz και το νέο φαινόμενο της dubstep και EDM, και ο dj και παραγωγός Tujamo.

 

Lil Pump

O 17χρονος Gazzy Garcia, γνωστός ως Lil Pump με το  smash hit “Gucci Gang” έχει ξεπεράσει τα 650 εκατομμύρια views στο youtube και τα 300 εκατομμύρια streams στο Spotify. Κι όλα αυτά μέσα στους έξι πρώτους μήνες κυκλοφορίας του. Η ενέργειά του πάνω στη σκηνή ξεσηκώνει και παρασέρνει το πλήθος σ’ ένα ασταμάτητο χορό.

 

Steve Aoki

Primer Music Festival: Το νέο dance φεστιβάλ της Αθήνας κάνει πρεμιέρα με συναρπαστικό line-up
Steve Aoki

 

Ένας από τους δημοφιλέστερους DJs της τελευταίας δεκαετίας στον πλανήτη, με σπουδαίες τιμητικές διακρίσεις, μία υποψηφιότητα για Grammy, πολλά βραβεία και πρωτιές στις χρυσές λίστες του Billboard. Ο Steve Aoki ξέρει πώς να ξεσηκώνει τα πλήθη με την ενέργειά του και να τα εκτοξεύει σε ρυθμούς electro house.

 

Ο εκρηκτικός εκπρόσωπος της EDM, έχει «σπάσει» δύο ρεκόρ Guinness. Τα συναρπαστικά shows του ανά τον κόσμο, τα οποία υπερβαίνουν τα 250 κάθε χρόνο και είναι πάντα sold out.

 

Don Diablo

Primer Music Festival: Το νέο dance φεστιβάλ της Αθήνας κάνει πρεμιέρα με συναρπαστικό line-up
Don Diablo

 

Το «διαμαντάκι» της ολλανδέζικης ηλεκτρονικής σκηνής είναι παραγωγός, συνθέτης και στιχουργός. Ο Don Diablo έχει απόλυτα προσωπικό στιλ και ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Το 2017 βρέθηκε στην 11η θέση της λίστας του DJ Mag με τους 100 Δημοφιλέστερους DJs του κόσμου. Ένα χρόνο πριν ψηφίστηκε ως ο Νο1 Future House Artist της χρονιάς από το Beatport. Έχει συνεργαστεί με τον Tiesto και τα remixes του σε κομμάτια των Ed Sheeran, Rihanna, Bastille, Madonna και Coldplay παίζονται στα μεγαλύτερα clubs.

 

Jauz

Primer Music Festival: Το νέο dance φεστιβάλ της Αθήνας κάνει πρεμιέρα με συναρπαστικό line-up
Jauz

 

Η περίπτωσή του, ιδιαίτερη. Ο Αμερικανός Sam Vogel ξεκίνησε να πειραματίζεται με τον ηλεκτρονικό ήχο στην ηλικία των 15 ετών. Τα κομμάτια του “Feel The Volume” και “Rock The Party” έχουν λάβει υποστήριξη από σημαντικούς DJs ενώ έχει συνεργαστεί με τους Diplo, Skrillex, Tiesto, DJ Snake και Borgore.

 

Tujamo

Primer Music Festival: Το νέο dance φεστιβάλ της Αθήνας κάνει πρεμιέρα με συναρπαστικό line-up
Tujamo

 

Ο Γερμανός DJ και παραγωγός Tujamo έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για το Primer Music Festival 2018. Έχοντας καταφέρει να καθιερωθεί στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής από τα πρώτα του βήματα ως παραγωγός, ο Tujamo έχει δημιουργήσει τον δικό του πολύ ιδιαίτερο ήχο και αποτελεί σταθερή παρουσία στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και nightclub του κόσμου όπως Tomorrowland, Creamfields, Green Valley και Pacha.

 

Έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Dimitri Vegas & Like Mike, Laidback Luke, Martin Solveig, Showtek, Taio Cruz και άλλους.

 

Info

Primer Music Festival 2018

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Faliro Sports Arena (Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do)

 

Εισιτήριο:  General Admission (Αρένα)

Early Bird - 35€ (sold out)

Πρώτη φάση - 40€

Δεύτερη φάση - 45€

Πόρτα/Ταμείο - 50€

 

VIP (Πλατφόρμα)

Early Bird - 65€ (sold out)

Πρώτη φάση - 70€

Δεύτερη φάση - 80€

Πόρτα/Ταμείο - 100€

 

Σημεία προπώλησης: Σε όλα τα καταστήματα Public της Ελλάδας και ηλεκτρονικά στο Viva.gr και στο Tickets.Public.gr (https://smarturl.it/VivaPrimerTickets, https://smarturl.it/PublicPrimerTickets).

Οδηγός Διασκέδαση