Yid!Sid! and Street Outdoors present: Μπελ Ρεϋ is 3

Το αγαπημένο σνακ μπαρ του Κουκακίου γίνεται τριών ετών και το γιορτάζει μαζί με τους Street Outdoors και το Yes it does!! Sure it does!!, τις δυο επιτυχημένες ομάδες που έχουν κάνει επιστήμη τα diy mobile πάρτι. Resident djs και από τις δύο ομάδες θα εναλλάσσονται στα μουσικά καθήκοντα όλη τη βραδιά, χωρίς ταμπού όσον αφορά στα μουσικά είδη, με σκοπό να δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα. Το πάρτυ θα ξεκινήσει από τις 5 το απόγευμα και θα τελειώσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

29/10, Μπέλ Ρέυ, Φαλήρου 88, 17:00- 01:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

4 χρόνια γλετzair: Steve Bug

Τα party του Σαββατοκύριακου
Steve Bug

 

Η ομάδα διαδραστικών mobile parties «γλετzair» κλείνει τα τέσσερα χρόνια δράσης και γιορτάζει στο 6 d.o.g.s με καλεσμένο τον βετεράνο της tech house Steve Bug. Ξεκινώντας την καριέρα του στα ’90s, ο Γερμανός DJ και παραγωγός συνδύαζε το deep house με το acid και πιο minimal μορφές της techno. Το 1999 ίδρυσε την Pokerflat Recordings και κυκλοφόρησε το κλασικό «Loverboy», ενώ τα sub-labels Dessous και Audiomatique είναι επίσης δικά του δημιουργήματα. Μαζί του στα decks οι Nikolas Gale και Bengoa.

28/10, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, 00:00, εισ.: 12 ευρώ

 

 

Banana Thriller

Τα party του Σαββατοκύριακου
Οι Banana Boys κάνουν πάρτι για το Halloween.

 

Οι Banana Boys με αφορμή το Halloween εμπνέονται μια βραδιά τρόμου με πρωταγωνίστρια μια δολοφονική μπανάνα και το Shamone ανοίγει τις πόρτες του, με δωρεάν είσοδο, για να φιλοξενήσει το ιδιότυπο χορευτικό θρίλερ. Στις μουσικές ο JohnJohn Papadopoulos και ο Clubkid.

27/10, Shamone, Κωνσταντινουπόλεως 46, 23:00, είσοδος ελεύθερη

 

 

Strap-on Unicorns: The Shame Of The Nation vol. II

Τα party του Σαββατοκύριακου
Strap-on Unicorns

 

Παραμονή εθνικής εορτής, οι Strap-on Unicorns στήνουν «υπερήφανο» πάρτι. Μαζί τους οι αγαπημένες Zackie Oh και Vanessa Cardui με τα μοναδικά drag show τους. Τη μουσική θα διαλέγουν οι Rrose Sélavy και Irini Karaoglou.

27/10, Second Skin, Δαμοκλέους 8, 23:00, είσοδος ελεύθερη

 

 

It Halloween Party

Τα party του Σαββατοκύριακου
Θεματικό πάρτι εμπνευσμένο από την ταινία «It» στο Ρομάντσο.

 

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, ακολουθείστε το κόκκινο μπαλόνι και θα οδηγηθείτε στο κόσμο του πιο τρομακτικού σας εφιάλτη. Ταιριαστά για την περίσταση, στο υπόγειο του "Ρομάντσο" θα φιλοξενηθεί το θεματικό πάρτι εμπνευσμένο από την ταινία «It» για το φετινό Halloween. To line up της βραδιάς θα ανακοινωθεί σύντομα.  

28/10, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Popathon

Τα party του Σαββατοκύριακου
Popathon

 

Το Popathon του Ηλία Φραγκούλη είναι ένα concept party που θέλει να γιορτάσει το αληθινό νόημα της pop, φλερτάροντας με τις αναμνήσεις και όχι την ενοχή περασμένων δεκαετιών. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’70, τα δοξασμένα 80’s, τα πιο hard σε ήχο 90’s, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες.

27/10, Χοροστάσιον, Σκουλενίου 2, 1ος Όροφος, Πλατεία Κλαυθμώνος, 22:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Amalia Morrigu Halloween Edition

Τα party του Σαββατοκύριακου
H Amalia Morrigu είναι δημιουργός του fanzine τέχνης Asthenia.

 

Η Amalia Morrigu, δημιουργός του fanzine τέχνης Asthenia, σε ένα Halloween Edition dj set στο Latraac.

28/10, Latraac, Λεωνίδου 63-65, 22:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

All Things Dark

Τα party του Σαββατοκύριακου
All things dark

 

To El Convento Del Arte ανοίγει την σκηνή με τις κόκκινες βελούδινες κουρτίνες του, που μοιάζουν βγαλμένες από σκηνικό του David Lynch, και παρουσιάζει  το All Things Dark, ένα ξεχωριστό θέαμα ήχου και εικόνας σε επιμέλεια D’Arcy Foxx. Παράξενα πλάσματα κι ανατριχιαστικές εικόνες σε συνδυασμό με απόκοσμη μουσική συνθέτουν μια εμπειρία τρόμου που γίνεται μυστικιστικός, ηδονιστικός χορός, ένα μεγάλο πάρτι για όσο κρατάει η νύχτα. Συμμετέχουν: Dahr-e Mehr (live)/ Kissing Strangers (DJset)/ Bad Spencer (DJset)/ Darla Qubit (drag show).

27/10, El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, 22:00, εισ.:: 5 ευρώ

 

 

Day Of The Dead/ Halloween

Τα party του Σαββατοκύριακου
Day of the dead

 

Το Second Skin δημιουργεί κινηματογραφικό σκηνικό μέσα στο club, αλλά και στο στενάκι της Δαμοκλέους με τόνους ξηρού πάγου, κολοκύθες και ιστούς αράχνης γιορτάζοντας το Halloween. Η make up artist Elizabeth Petrou, σε ειδικό stand μέσα στον χώρο, θα μεταμορφώνει όσους φτάνουν απροετοίμαστοι. Στις μουσικές επιλογές: George Fakinos, Dr D & Geo Kar στο Main Floor και αγνή γκοθιά στο Red Room με τους guest djs του Goth Is What We Make It.

28/10, Second Skin, Δαμοκλέους 8, 01:00

 

 

Velvet Room x Trial & Error: Hollow Systems Party

Τα party του Σαββατοκύριακου
Bonebrokk. Φωτο: Φωτο: Mariza Kapsabeli

 

Η Trial & Error γιορτάζει την πρώτη της κυκλοφορία σε βινύλιο, το Hollow Systems EP του Bonebrokk, με ένα ξεχωριστό party στο ξενοδοχείο Μπάγκειον. Μαζί του για ένα 2ωρο dj set, ο πρώτος international guest της σεζόν, Gramrcy, με κυκλοφορίες στο sub label της Berceuse Heroique, Ancient Monarchy και FTD Records του Charles Drakeford (Boiler Room, NTS Radio). Live set θα προηγηθούν από τον Jay Glass Dubs, ο οποίος συμμετέχει στο EP με μία φανταστική dub version και από τους Hydroessa με ένα hardware electro set.

28/10, Μπάγκειον, Πλατεία Ομονοίας 18, 21:30, εισ.: 3 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση