H Cassy είναι η πρώτη καλεσμένη του Perestroika για την καινούρια σεζόν

Η Αυστριακή DJ και παραγωγός δημιουργεί ένα μίγμα house και techno με ζεστασιά, βάθος και κομψότητα

The LiFO team, 12.9.2017 | 17:41

H πρώτη διεθνής καλεσμένη της σεζόν για το Perestroika είναι η Αυστριακή DJ και παραγωγός Cassy. Η πλούσια, εικοσαετής καριέρα της με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα dance stages και festivals του πλανήτη και η αξιοζήλευτη δισκογραφία της, αποτελούν εχέγγυα αλλά και υπόσχεση για ένα ιδανικό party στο ξεκίνημα αυτής σεζόν.

 

Γεννημένη στην Αγγλία, μεγαλωμένη στην Αυστρία με μητέρα Αυστριακή και πατέρα από τα Νησιά Μπαρμπέιντος και έχοντας διαμείνει σε Παρίσι, Λονδίνο και Βερολίνο, είναι ένας σύγχρονος πολίτης του κόσμου. Η δυνατή electronica σκηνή της Βιέννης στα '90s την επηρεάζει απόλυτα όπως και η συνεργασία της με την Electric Indigo, που για χρόνια υπήρξε μέντορας της. Η γνωριμία της με την ακμάζουσα γερμανική club σκηνή, oι συνεργασίες της με Miss Kittin, Luciano, Sonja Moonear αλλά και οι πρώτες κυκλοφορίες της αρχίζουν και την καθιερώνουν στο dance underground και η μετακόμιση της στο Βερολίνο στην αρχή των 00's, έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Η συνέχεια από κει και πέρα εντυπωσιακή: resident στο Panorama Bar, κυκλοφορίες σε labels όπως Perlon, Ostgut Ton, Uzuri, Playhouse, η δημιουργία του δικού της Cassy label, mix CD για το Fabric, resident στο Rex Club του Παρισιού, αλλά και residencies επίσης στα Cocoon και Circo Loco στην Ibiza. Την περσινή χρονιά τέλος κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της σε παραγωγή του King Britt. Ο ήχος της στα DJ sets αλλά και στην μουσική που δημιουργεί είναι μια μίξη house και techno με ψυχή, ζεστασιά, βάθος και κομψότητα.

 

Μαζί της στα decks σε intro και outro set, το δίδυμο των Gus & Bonso και ο ιδρυτής του Danceteria project, ClubKid, αμφότεροι βασικά μέλη του DJ rotation του six d.o.g.s.

 

Info

Σάββατο 7 Οκτωβρίου,
Mετά τα μεσάνυχτα στο six d.o.g.s
Είσοδος 10 ευρώ

 




Οδηγός Διασκέδαση