4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 27.5.2016 | 12:43

 

 

Και άλλο 1 για την Παρασκευή!

 

 

White Party

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα event στο οποίο η νύχτα θα γίνει μέρα! Δυνατό soundsystem (48W), αγαπημένες μουσικές (Deep & Tech House, Trap, Electro House, Dubstep, Drum and bass, Hardstyle, Psytrance), κ.α.

 

27/5, 23:00, Passport Κεραμεικός, Kεραμεικού 58 και Μαραθώνος, είσοδος: €5 με μπύρα +2 σφηνακια μέχρι τις 2 π.μ. / μετά τις 2π.μ. €7

 

 

Venus In Furs

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
 

 

Συνεπές στο τριμηνιαίο ραντεβού του, το Venus In Furs event του Γιώργου Φακίνου είναι γεγονός:  Στις 28/5 η Maleficent Martini (γεννημένη στην Ιταλία, αλλά μόνιμη κάτοικος Λονδίνου εδώ και σχεδόν 15 χρόνια)  θα παρουσιάσει το Ballet Bondage performance που αποτελεί και το σήμα κατατεθεν της. Είναι Rope Bondage, αλλά ταυτόχρονα το συνδυάζει με μοναδικό τρόπο με μπαλέτο. Στο Main Floor η Syban (και αυτή ταξιδεύει από το Λονδίνο ειδικά για το Venus) θα ανέβει στη σκηνή: Ένα πραγματικά brutal Freakshow. To 3ο show στο Main Floor θα είναι ένα Corset Piercing show από την Dima Jormungandr και την Mary De Lis. H Dima θα "κεντήσει" 12 κρίκους πάνω στην πλάτη της Mary De Lis, δημιουργώντας ένα κορσέ από piercing στο δέρμα της Mary. 
Το μουσικό κομμάτι στο Main Floor το αναλαμβάνει για άλλη μια φορά ο Γιώργος Φακίνος μαζί με τον guest Paul Philippou. Στο ατμοσφαιρικό, sexy, Red Room στον 1ο όροφο του club την υποδοχή έχει η  Domina Lola ενώ μουσική θα επιλέγει ο  Dr. D.

 

28/5, 00:00, Second Skin, Δαμοκλεους 8, Γκάζι, είσοδος: €5 (με μπύρα ή Monster energy drink)

 

 

 

 

BATCAVE - 10 Years Anniversary

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

To ιστορικό πάρτι Βatcave κλείνει φέτος τα δέκα χρόνια. Το Batcave άρχισε τον Ιούνιο του 2006 στο Club Underworld και δέκα χρόνια μετά το Club Death Disco θα φιλοξενήσει τον επετειακό εορτασμό του BATCAVE. Οι Dj's που θα αναλάβουν τα decks στο επετειακό πάρτι είναι αυτοί που είχαν πάρει μέρος και στο 1ο BATCAVE! Στα δέκα χρόνια πορείας στο Batcave Party έχουν παίξει μουσική περισσότεροι από 80 Dj's, έχει γίνει σε 3 διαφορετικά Clubs, τουλάχιστον σε 50 events και πάνω και οι 9.000 άτομα έχουν επισκεφθεί το θρυλικό πάρτι. Το Σάββατο 28 Μαΐου, 7 dj's θα έχουν στην διάθεση τους από μία ώρα για να παρουσιάσουν την δική τους άποψη για την «σκοτεινή» πλευρά που συνεχίζει να στοιχειώνει τους λάτρεις του διαφορετικού, τους απανταχού φετιχιστές και τους οπαδούς του σκοτεινού ρομαντισμού: Cure - Bauhaus - Sisters - Birthday party - Depeche Mode -Joy Division - Death in June - Smiths - Christian Death - Neubauten - Clan of Xymox - Diary of Dreams - Visage - Swans - Coil - Nick Cave, είναι μόνο μερικοί από τους πρωταγωνιστές του BATCAVE party. 

 

28/5, 00:00, Death Disco, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή,  είσοδος: €5

 

 

Dimensions x Subbed Out ATH 2016

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Dimensions x Subbed Out γιορτάζει τα 5 του χρόνια ως το μουσικό βρετανικό φεστιβαλ που γίνεται σε ένα εγκαταλελειμένο οχυρό στην Κορατία και που θεωρείται από τα πλέον σημαντικά καλοκαιρινα φεστιβάλ στη Μεσόγειο. Για τρίτη συνεχή χρονια διοργώνει launch party στον όμορφο χώρο μπροστά από το 42 bar και ένα δυνατό line up djs. Line-Up: Hodge, KEMAΛ, Runner, Breakin Moves, Error404, Black Athena

 

28/5, 19:00, 42 Bar, Κολοκοτρώνη 3, είσοδος ελεύθερη.

 

 

Decadence Club/ Πάρτυ στο Booze

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Party αφιερωμένο στο θρυλικό Decadence. Λειτούργησε από το 1978 ως το 2008 στην οδό Βουλγαροκτόνου. Το 1990 μετατράπηκε σε Club Decadence με κουρείο, οπωροπωλείο, το πρώτο bar -theater στην Αθήνα, δική του εφημερίδα δωματίου (τους Decadence Times), το πιο μικρό σινεμά του κόσμου και ραδιοφωνικό σταθμό στην κουζίνα που αργότερα ,μεταφέρθηκε στις τουαλέτες ως WC FM.

 

28/5, 22:00, Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, είσοδος ελεύθερη.