Διαγωνισμός Omar Faruk Tekbilek & Friends

5 διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού

LIFOTEAM 16.6.2014 | 11:35

«Η μουσική είναι η παγκόσμια γλώσσα, ο συνδετικός κρίκος των λαών. Δεν εκπροσωπώ καμιά εθνικότητα όταν παίζω. Θεωρώ ότι η δύναμη της μουσικής ενώνει τους ανθρώπους. Στο άκουσμά της οι έριδες και οι διαφορές εξαφανίζονται και αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο μιλώντας με την ψυχή. Όταν επικοινωνούμε σʼ αυτό το επίπεδο, είναι εύκολο να δημιουργηθεί αρμονία και ειρήνη». Omar Faruk Tekbilek 2011

 

Ο μεγάλος μουσικός ετοιμάζεται να παρασύρει το κοινό της Αθήνας μέσα από υπέροχες μελωδίες σε μία μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί 30 Ιουνίου, στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας, με special guest τον Μιχάλη Νικολούδη.

 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο προσκλήσεις για τη συναυλία στέλνετε μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 13:00 mail στο [email protected] με τίτλο "Omar Faruk" και στο κείμενο το ονοματεπώνυμο, το κινητό σας τηλέφωνο και την περιοχή σας.

 

5 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στις 21:30

 

 

 Λίγα Λόγια για τον Ομάρ Φαρούκ Τεκμπιλέκ και τη συναυλία:

 

Ο Ομάρ Φαρούκ Τεκμπιλέκ είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μουσικούς στην Ελλάδα, ένας χαρισματικός μουσικός ο οποίος παίζει νέι, ζουρνά, μπαγλαμά, ούτι  και κρουστά. Η συνάντησή του με τον Μιχάλη Νικολούδη και άλλους σημαντικούς μουσικούς – φίλους του στις 30 Ιουνίου στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, σηματοδοτεί μία από τις πιο μοναδικές συναυλιακές στιγμές του καλοκαιριού. Ένα ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Αιγαίο κι από εκεί πίσω στην Αθήνα. 

 

Η φετινή επίσκεψη του Ομάρ Φαρούκ Τεκμπιλέκ στην χώρα μας θα έχει άρωμα καλοκαιριού. Κι αυτό γιατί εκτός των άλλων στην συναυλία συμμετέχει και ο  Μιχάλης Νικολούδης ως specialguest. Ο ήχος της μαντόλας, ενός αυτοσχέδιου μουσικού οργάνου που έχει δημιουργήσει, είναι εδώ και χρόνια αναγνωρίσιμος. Με τον Ομάρ Φαρούκ Τεκμπιλέκ τους δένει μια δυνατή φιλία που ξεκινάει από τον δίσκο του Μιχάλη Νικολούδη «Αιολία» στον οποίο συμμετέχει και ο τουρκοαιγύπτιος μουσικός.

 

Συμμετέχουν ακόμα: Γιάννης Παπαϊωάννου (ούτι, μπουζούκι), Γιάννης Δημητριάδης (keyboards), Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά), Κώστας Μερετάκης (κρουστά) κ.ά.

 

Η συναυλία συνοπτικά:

Δευτέρα 30 Ιουνίου, στις 21:30

Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας

Τιμές εισιτηρίων:

Α' Ζώνη - θέσεις καθήμενων σε καρέκλες μπροστά από τη σκηνή: 40€

Β' Ζώνη - καθήμενων στην εξέδρα κανονικό: 30€

Φοιτητικό - Ανέργων: 20€

Προπώληση:

Public, www.viva.gr, www.weticket.gr, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots