Το ανερχόμενο ντουέτο Sofi Tukker στο Release Athens τη μέρα των Pet Shop Boys

Η Sophie Hawley-Weld και ο Tucker Halpern έχουν φρέσκο, άκρως χορευτικo, pop ήχο– μια μίξη bossanova, tropical κρουστών, ηλεκτρονικών ήχων, κιθαριστικών riffs και φωνητικών.

The LiFO team, 11.3.2020 | 18:40

Το ανερχόμενο dance/pop ντουέτο Sofi Tukker από τη Νέα Υόρκη θα είναι στο πλάι των Pet Shop Boys την Τετάρτη 1η Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, στο Release Athens 2020.


Η Sophie Hawley-Weld και ο Tucker Halpern ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια και έχουν φρέσκο, άκρως χορευτικo, pop ήχο– μια μίξη bossanova, tropical κρουστών, ηλεκτρονικών ήχων, κιθαριστικών riffs και διπλών φωνητικών.


Το πρώτο τους τραγούδι, "Drinkee", ήταν υποψήφιο για Grammy στην κατηγορία "Best Dance Song" το 2016, πριν καν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο album τους, το επιτυχημένο "Treehouse" (2018), που κέρδισε και αυτό υποψηφιότητα για Grammy ως καλύτερος dance/electronic δίσκος.


Ακολούθησαν οι επιτυχίες "Best Friend" και "Purple Hat". To "Brazilian Soul", η συνεργασία τους με τους The Knocks, φανέρωσε την αγάπη της Sophie να τραγουδά στα πορτογαλικά και εξακολουθεί να σαρώνει στο ελληνικό ραδιόφωνο.
Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Τιμές εισιτηρίων:
Η προπώληση συνεχίζεται προς 40 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.
Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.
Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP στα 120 ευρώ.


Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Οδηγός Μουσικής