Δέκα tips για ένα άνετο Release Athens

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να βιώσετε μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία, χωρίς απρόοπτα

LIFOTEAM 6.6.2019 | 18:39

Λίγες ώρες έμειναν για να ξεκινήσει το Release Athens 2019, το οποίο επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ.


Δείτε παρακάτω 10 συμβουλές από τους διοργανωτές για να μετατρέψετε τη συναυλιακή σας εμπειρία σε αξέχαστη και χωρίς απρόοπτα.

 

1. Πριν ξεκινήσετε για το φεστιβάλ, σιγουρευτείτε πως έχετε μαζί είτε την εκτύπωση του εισιτηρίου σας είτε τον κωδικό σας κατεβασμένο στο κινητό σας.


2. Τσεκάρετε τις ώρες εμφάνισης της κάθε ημέρας για να είστε έτοιμοι. Θα δημοσιευθούν στο www.releaseathens.gr και στα social media του φεστιβάλ.


3. Υπολογίστε σωστά την ώρα αναχώρησης από το σπίτι σας και προτιμήστε να έρθετε νωρίς. Θα εισέλθετε σίγουρα με άνεση και βέβαια θα απολαύσετε και τις πρώτες μπάντες (ελληνικές και ξένες) που αξίζουν πραγματικά την προσοχή σας. Αποφύγετε το διάστημα 20:30-22:30, όπου έχει παρατηρηθεί ότι η προσέλευση είναι μαζική. Ο κίνδυνος να βρεθείτε σε μποτιλιάρισμα –δεδομένου πως, παρά την εξασφαλισμένη παρουσία της τροχαίας, ενδέχεται να υπάρχει πολύ αυξημένη κίνηση– είναι μεγάλος. Δυστυχώς, τα έργα που γίνονται στην περιοχή και που έπρεπε να έχουν προ πολλού ολοκληρωθεί δυσχεραίνουν την κατάσταση. Γι' αυτό και το συγκεκριμένο tip θεωρείται πολύ σημαντικό.


4. Ενημερωθείτε για όλους τους εναλλακτικούς τρόπους μετάβασης προς το φεστιβάλ (τραμ, λεωφορείο, ηλεκτρικός, μετρό). Σε περίπτωση που επιλέξετε να έρθετε με αυτοκίνητο ή ταξί, προτιμήστε να το μοιραστείτε με φίλους σας. Έτσι, θα είστε από την αρχή με την παρέα σας, ενώ συμβάλλετε στο να υπάρξει λιγότερη ρύπανση στο περιβάλλον και κυκλοφοριακή συμφόρηση.


5. Όταν εισέλθετε στο χώρο του φεστιβάλ, προνοήστε και προμηθευτείτε νωρίς τις μάρκες σας για αναψυκτικό, φαγητό ή ποτό από τα ειδικά περίπτερα. Θα γλιτώσετε χρόνο.

 

6. Φροντίστε να φορέσετε άνετα ρούχα και παπούτσια και μην ξεχάσετε να βάλετε αντηλιακό. Ο απογευματινός ήλιος του καλοκαιριού είναι υπέροχος αλλά και ζεστός, οπότε χρειάζεστε προστασία.

 

7. Αποφύγετε να κουβαλάτε πολλά πράγματα (backpack, κράνος κ.λπ). Σε συναυλιακούς χώρους με πολύ κόσμο, κάτι τέτοιο σίγουρα δεν διευκολύνει ούτε εσάς αλλά ούτε αυτούς που βρίσκονται γύρω σας. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχουν lockers όπου μπορείτε να αφήσετε τα πράγματά σας με ασφάλεια.

 

8. Γνωρίζετε τα όριά σας, οπότε μην το παρακάνετε. Το να βρίσκετε στις μπροστινές σειρές σε ένα live show είναι σίγουρα μία σπουδαία εμπειρία. Ταυτόχρονα, όμως, μπορεί να κουράσει πολύ έναν άνθρωπο. Αν αισθανθείτε οποιαδήποτε δυσφορία και πρέπει να απομακρυνθείτε, μη διστάσετε να μετακινηθείτε προς τα πλαϊνά μέρη της σκηνής ή προς τα πίσω, όπου σίγουρα θα νιώσετε πιο άνετα. Στο τέλος της ημέρας, το να μπορέσετε να απολαύσετε ολόκληρο το show είναι και το ζητούμενο.

 

9. Αν αισθανθείτε οποιαδήποτε αδιαθεσία, εσείς ή κάποιος από την παρέα σας, ειδοποιήστε αμέσως τους διασώστες των Πρώτων Βοηθειών, οι οποίοι θα βρίσκονται σε εμφανή σημεία κατά τη διάρκεια του event, ή οποιονδήποτε από το προσωπικό του φεστιβάλ.

 

10. Το πιο σημαντικό: Φέρτε την καλύτερη διάθεσή σας. Η μουσική έχει μία μοναδική δύναμη να κάνει τη ζωή μας καλύτερη και όλοι οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Release Athens θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να το επιβεβαιώσουν. Ελάτε να ζήσετε μία μεγάλη φεστιβαλική εμπειρία στο έπακρο.

Οδηγός Μουσικής