Τα live του Σαββατοκύριακου

Οι επιλογές του LiFO.gr

The LiFO team, 7.9.2018 | 11:53

Chemical Brothers

Ψυχεδελικά εικαστικά, strobe lights, λέιζερ και καταιγιστικός ρυθμός συνθέτουν το οπτικοακουστικό show που παρουσιάζουν οι Chemical Brothers, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής dance σκηνής των τελευταίων τριάντα χρόνων.

 

Ο Tom Rowlands και ο Ed Simons, οι δύο χαρισματικοί μουσικοί/παραγωγοί/DJs που αποτελούν το μεγαλοφυές ντουέτο από το Mάντσεστερ έρχονται στην Αθήνα καλεσμένοι της φθινοπωρινής έκδοσης του Release.

 

8/9, Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού, 19:00, εισ.: 35-100 ευρώ

 

 

Bazooka

Τα live του Σαββατοκύριακου
Bazooka

Το εκρηκτικό garage punk των Bazooka θα ακουστεί στο 6 d.o.g.s αυτό το Σάββατο σε μια συναυλία που σηματοδοτεί τη λήξη των καλοκαιρινών τους εμφανίσεων αλλά και μια νέα αρχή, αφού για πρώτη φορά η θορυβώδης μπάντα θα παρουσιάσει ζωντανά κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο της. Τη βραδιά ανοίγουν οι Dury Dava.

 

8/9, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 21:00, εισ.: 6-8 ευρώ

 

 

Goran Bregovic

Τα live του Σαββατοκύριακου
Goran Bregovic

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας συνθέτης, μαζί με ένα σύνολο δέκα εγχόρδων και χορωδών, παρουσιάζει τις κινηματογραφικές του μελωδίες, από τη Βασίλισσα Μαργκό μέχρι τις τρεις αξέχαστες συνεργασίες του με τον σκηνοθέτη Eμίρ Kουστουρίτσα (O καιρός των Τσιγγάνων, Arizona Dream, Underground).

 

8/9, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου & Δοϊράνης, 21:00, είσοδος ελεύθερη

 

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νύχτες Καλοκαιριού

Τα live του Σαββατοκύριακου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με ολοκαίνουριο άλμπουμ και με ένα πρόγραμμα που χωράει μέσα σε δυόμιση ώρες όλα τα ερμηνευτικά της πρόσωπα, εμφανίζεται στη Τεχνόπολη.

 

8/9, Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι, 21:00, εισ.: 12 ευρώ

 

 

Amitabha Fest

Τα live του Σαββατοκύριακου
Kadebostany

Το Bolivar παρουσιάσει ένα φεστιβάλ με headliners, ένα δυναμικό όνομα της electro pop σκηνής, τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Kadebostany.

 

Η ανερχόμενη Katerine Duska και ο Γιάννης Καπετανάκης που με τη λύρα του θα πραγματοποιήσει ένα live loop project θα συμμετάσχουν επίσης στο φεστιβάλ.

 

8/9, Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ηλίου, Άλιμος, 21:00, εισ.: από 12 ευρώ

 

 

George Gaudy

Τα live του Σαββατοκύριακου
George Gaudy

Ο George Gaud επιστρέφει στην Ελλάδα και το six d.o.g.s για μια μόνο εμφάνιση, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του EP του "The World to Me/The Sunshine Kid" από την United We Fly.


Τον τελευταίο χρόνο ο καλλιτέχνης ζει στο Λονδίνο, όπου κάνει παραγωγές, ηχογραφεί το επόμενο του album και εμφανίζεται σε ιστορικές σκηνές της αγγλικής πρωτεύουσας (The Water Rats, Trobdour, Hope and Anchor etc.)

 

9/9, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 21:00, εισ.: 5 ευρώ

 

 

Tekashi 6ix9ine

Τα live του Σαββατοκύριακου
Tekashi 6ix9ine

Ο αμφιλεγόμενος rapper που κάθε μέρα απασχολεί τα media είτε με την πολυτάραχη ζωή είτε με συνεργασίες με super stars όπως η Nicki Minaj εμφανίζεται στη σκηνή του Piraeus 117 Academy.

 

9/9, Piraeus 117, Πειραιώς 117, 20:00, εισ.: 20-35 ευρώ

 

 

Τζαμάλ/ Social Waste

Τα live του Σαββατοκύριακου
Τζαμάλ

Ο Τζαμάλ γράφει στίχους για τα προβλήματα της κοινωνίας, τα γήπεδα, τους δρόμους, την παραβατική συμπεριφορά. Η Φαβέλα είναι ο πρώτος του σόλο δίσκος που κυκλοφόρησε το 2015, ενώ είχε κυκλοφορήσει ήδη άλλες δουλειές ως μέλος του συγκροτήματος «Βόρεια Αστέρια».

 

Οι Social Waste δημιουργήθηκαν το 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις συνδυάζουν τον ξεχωριστό κοινωνικοπολιτικό στίχο και το δυναμισμό του hip hop με τους παραδοσιακούς ήχους και τα όργανα της Μεσογείου.

 

Μαζί τους θα είναι ο DJ Booker στα πλατό, ο Γιάννης Μιχαηλίδης στη λύρα πόντου και ο Lucretia De Manchione στα drums, στον ήχο θα είναι ο DJ Stigma.

 

9/9, Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη, 20:45, εισ.: 10-12 ευρώ

Οδηγός Μουσικής