Η Τεχνόπολη γιορτάζει το καλοκαίρι με μια μεγάλη Full moon fiesta

Ένα αναπάντεχο μουσικό ταξίδι κάτω από την πανσέληνο

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου, η Full moon fiesta, η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή της πόλης, έρχεται ξανά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, και φέρνει μαζί της ένα αναπάντεχο μουσικό ταξίδι κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι.

 

Το λοβBoat, το πιο ξέφρενο και αγαπησιάρικο πλοίο, σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Πάνου Σουρούνη, μετά τα χειμερινά του ταξίδια, βρίσκει το λιμάνι του και δένει στην Τεχνόπολη.

 

Ο καπετάνιος Γιώργος Καραδήμος και η μπάντα του πλοίου, οι εκρηκτικοί The Jaguar Bombs, μας υπόσχονται μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη. Μαζί τους θα επιβιβαστούν αγαπημένοι καλεσμένοι, ενώ το ταξίδι θα προαναγγείλει η νέα αγαπημένη της πόλης, Cookie, με την ηλεκτρική της σούπερ ορχήστρα.

 

Στη γιορτή θα πάρουν μέρος ως special guests οι: Πέννυ Μπαλτατζή, Γιώργης Χριστοδούλου, Μιρέλα Πάχου, Σπύρος Γραμμένος, Χρίστος Θεοδώρου, Μυρτώ Βασιλείου, Γιούλη Ασημακοπούλου, Μαρίλια Μητρούση. Στις ηχογραφημένες ανακοινώσεις θα ακούγονται ο Θανάσης Αλευράς και ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ οι διοργανωτές υπόσχονται και καλεσμένους έκπληξη.

 

Ο Elvis Presley συνταξιδεύει με τον Μανώλη Χιώτη. Στο διπλανό τραπέζι, οι Spice Girls μιλούν για τον Μπαρμπαγιαννακάκη μαζί με την Χάρουλα. Ο Tom Jones φλερτάρει τις αδερφές Καλουτά καθώς κοιτούν στην προβλήτα τα παιδιά του Πειραιά, ενώ λίγο πιο μακριά, στο κατάστρωμα, ο Michael Jackson δείχνει τις φιγούρες του στην Ρίτα Σακελλαρίου.

 

Ένα ταξίδι στην βαθιά θάλασσα των τραγουδιών που αγαπήσαμε μα και ένα πάρτι που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον προορισμό. Διότι νόημα δεν έχει ο προορισμός, μα τι ακούς στο ταξίδι σου.

 

Info:

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κεντρική Αυλή

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Οδηγός Μουσικής