Το Videozoom είναι ένα project του Πολιτιστικού Οργανισμού Sala1, που από το 2001 στόχο έχει να παρουσιάσει τη σύγχρονη διεθνή σκηνή της video art. Η ελληνική έκδοση με τον τίτλο On Πause παρουσιάστηκε στο Μουσείο της Ρώμης στο Τραστέβερε και στη Sala 1 (Νοέμβριος 2014) και την επόμενη χρονιά στη γκαλερί cIe contemporary στο Μιλάνο και στο Μουσείο MUSPAC στη Λ' Άκουιλα (Οκτώβριος 2015).

 

Επόμενη και τελευταία στάση θα είναι η Αθήνα. Η γκαλερί State of Concept θα παρουσιάσει το Videozoom Greece: On Πause σηματοδοτώντας το τέλος του project και συνοψίζοντας το ταξίδι που ξεκίνησε ένα χρόνο πριν.

 

Οι καλλιτέχνες Λουκία Αλαβάνου και Cecilia Jardemar, Γιώργος Δρίβας, Λίνα Θεοδώρου, Βασίλης Μπαλάσκας, Βασίλης Πάτμιος Καρούκ και Spiritual Studio, παρουσιάζουν τη δική τους πραγματικότητα στη σύγχρονη Ελλάδα και τις σκέψεις τους σχετικά με την αναζήτηση του νοήματος σε έναν κόσμο που χάνεται.

 

To Videozoom: Greece είναι μια παραγωγή της Sala 1 με την υποστήριξη του Ιδρύματος Νιάρχος και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ιταλία, της Ελληνικής Κοινότητας της Ρώμης και του Πολιτιστικού Τμήματος του Δήμου Ρώμης.

 

ΠΟΤΕ08/11/2015 - 09/11/2015
ΠΟΥSTATE OF CONCEPT
Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός