Τα γενέθλια της Κορυφογραμμής στο μουσείο της Ακρόπολης

Εκδήλωση με ξεχωριστούς καλεσμένους

LIFOTEAM 23.9.2013 | 16:08

 

Η «Κορυφογραμμή» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει ως στόχο την υποστήριξη και προβολή νέων δημιουργών, την καλλιέργεια της έκφρασης και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας με αναφορά στον πολιτισμό και στο ευ ζην. Έως σήμερα έχει παρουσιάσει μέσω του portal korifogrami.gr, περισσότερους από 500 νέους δημιουργούς, με 1300 δημοσιεύσεις προσωπικών κειμένων, ποίησης, βιβλίου, θεάτρου και εικαστικών, προσελκύοντας χιλιάδες αναγνώστες από 86 χώρες. Επίσης έχει υλοποιήσει 5 μεγάλα events με άξονες τη δημιουργικότητα, τον κοινωνικό πολιτισμό και το παιδί.

 

Η «Κορυφογραμμή», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 2 χρόνων από την ίδρυσή της, προσκαλεί το κοινό στην εκδήλωση «Η Δημιουργικότητα στην Κορυφή», την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00, στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

 

 

 

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και θα βραβευτούν οι:

 

Pablo Pineda: ο πρώτος στην Ευρώπη πτυχιούχος πανεπιστημίου στη ψυχολογία και τα παιδαγωγικά με σύνδρομο Down. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει, ερμηνεύοντας τον εαυτό του, στην ταινία YoTambien (Και εγώ επίσης).

 

Τα γενέθλια της Κορυφογραμμής στο μουσείο της Ακρόπολης
Σωκράτης Αλαφούζος

 

Σωκράτης Αλαφούζος: ηθοποιός και σκηνοθέτης της ταινίας Ο Μικρός Βασιλιάς, με θέμα την παιδική κακοποίηση, που κατάφερε να αποσπάσει 12 διεθνή βραβεία σε αντίστοιχα διεθνή φεστιβάλ, από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Ινδία.

 

Τα γενέθλια της Κορυφογραμμής στο μουσείο της Ακρόπολης
Μαριέττα Φαφούτη

 

Μαριέττα Φαφούτη: συνθέτρια και τραγουδίστρια.

 

Τα γενέθλια της Κορυφογραμμής στο μουσείο της Ακρόπολης
Παναγιώτης Κοτρωνάρος

 

Παναγιώτης Κοτρωνάρος: Life coach - ορειβάτης, αρχηγός της ελληνικής αποστολής κατάκτησης του Everest και ο μοναδικός εν ζωή Έλληνας ορειβάτης που έχει καταφέρει να ανέβει σε τρεις κορυφές πάνω από 8.000 μέτρα.

 

 

=====

Μη Κυβερνητικός Οργανισμός «Κορυφογραμμή»

http://www.facebook.com/korifogrami.gr

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 210 6893323 (Ζωή Σφυρή).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.