Spread the love: Τα γλυπτά της Αλεξάνδρας Γωγούση έρχονται στην Αθήνα

To Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 έως τις 16:00 στην a.antonopoulou.art.

LIFOTEAM 3.2.2020 | 16:19

Καρδιές μεγάλες, μικρές, ατσάλινες, αληθινές, κομψές. Οι καρδιές της Αλεξάνδρας Γωγούση, τα γλυπτά που η ίδια φιλοτέχνησε σε μια δύσκολη προσωπική της στιγμή, στέλνουν το μήνυμα της αγάπης προς κάθε κατεύθυνση: Spread the love.

 

To Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 έως τις 16:00 στην a.antonopoulou.art, τα γλυπτά έρχονται από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και στέλνουν ένα ξεχωριστό μήνυμα με φιλανθρωπικό σκοπό. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες της αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Μ.Α.Ζ.Ι, της οποίας πρόεδρος είναι η κ.Γωγούση και στις επιτυχίες της οποίας είναι μεταξύ άλλων, η υλοποίηση δωρεάς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, ενός υπερσύγχρονου ψηφιακού αγγειογράφου αξίας 1.500.000€.

 

Spread the love: Τα γλυπτά της Αλεξάνδρας Γωγούση έρχονται στην Αθήνα

 

«Αυτά τα έργα ήταν ο τρόπος που αντιμετώπισα την περιπέτεια υγείας των γονιών μου τον Οκτώβριο του 2018. Συμπτωματικά μπήκαν και οι δύο στο νοσοκομείο το ίδιο διάστημα. Σε διαφορετικά νοσοκομεία ο καθένας κι εγώ πηγαινοερχόμουν. Σχεδίαζα σε χαρτάκια και χαρτοπετσέτες, καρδούλες και αργότερα τις σχεδίαζα στις σημειώσεις του κινητού μου. Όταν η κατάσταση υγείας και των δύο σταθεροποιήθηκε, πέρασα στην υλοποίηση. Τόσο απλά. Τόσο αληθινά. Καρδιές. Αγάπη. Αλληλεγγύη. Μ.Α.Ζ.Ι.»

 

Spread the love: Τα γλυπτά της Αλεξάνδρας Γωγούση έρχονται στην Αθήνα
Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός