Προκήρυξη υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2017- 2018 από το Ίδρυμα Ωνάση

Το Ίδρυμα προκυρήσσει και φέτος προγράμματα υποτροφιών προς Έλληνες για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό

LIFOTEAM 22.12.2016 | 15:45

 

 

Το Ίδρυμα Ωνάση, από το 1978 ως το 2017 έχει δώσει 7.000 υποτροφίες και εργάζεται με συνέπεια για να εξασφαλίζει τους πόρους που χρειάζεται ο θεσμός αυτός. Χιλιάδες υπότροφοι έως σήμερα, επιλεγμένοι με διαφάνεια και αξιοκρατία, πραγματοποίησαν το όνειρό τους και πήγαν ψηλά.

 

Φοιτητές, επιστήμονες και καλλιτέχνες άνοιξαν τους ορίζοντές τους, εμπλούτισαν το γνωστικό τους πεδίο και ανταπέδωσαν με το μετέπειτα έργο τους την ωφέλεια στην κοινωνία. Αυτή την έννοια δίνει το Ίδρυμα Ωνάση στην «κοινωφέλεια»: Ωφελεί συνανθρώπους μας, που με τη σειρά τους θα ωφελήσουν την κοινωνία.

 

Προκηρύσσει:

 

Υποτροφίες για σπουδές στο εξωτερικό: Το Ίδρυμα προκηρύσσει το 40o Πρόγραμμα Υποτροφιών προς Έλληνες για σπουδές επιπέδου Master και Διδακτορικού σε πλειάδα Επιστημονικών και Καλλιτεχνικών κλάδων.

 

Υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα: Το Ίδρυμα προκηρύσσει το 18ο Πρόγραμμα Υποτροφιών προς Έλληνες σε πλειάδα Επιστημονικών και Καλλιτεχνικών κλάδων για σπουδές σε Ελληνικά ΑΕΙ, που παρέχουν οργανωμένα Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά προγράμματα.

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών και για τις δύο κατηγορίες: 28/2/2017

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά.

Προκηρύξεις/Ηλεκτρονικές Αιτήσεις: http://www.onassis.org

Πληροφορίες: Τμήμα Υποτροφιών - Αισχίνου 4, Πλάκα

Τηλ: 210 3713051-57, e-mail: fph@onassis.org