Our Festival 7: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως και τις 11 Απριλίου 2021

The LiFO team, 6.4.2021 | 14:03

Η διοργανωτική ομάδα του Our Festival προσκαλεί καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να υποβάλουν τις προτάσεις τους για συμμετοχή στο Our Festival 7 που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς«Νύχτες Αλληλεγγύης», με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου, από την Τρίτη, 27 Ιουλίου έως και την Κυριακή, 1η Αυγούστου 2021. 

 

Nέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως: 11/04/2021

 

Πολυδιάστατο, συμπεριληπτικό και αλληλέγγυο, το Our Festival, από το 2015, δίνει βήμα σε δημιουργούς από όλο το φάσμα των τεχνών να παρουσιάσουν το καλλιτεχνικό τους έργο. 

 

Το Our Festival γεννήθηκε από την Ομάδα Συλλογικού Πολιτισμού Εμείς και συνεχίζει να υπάρχει χάρη σε μία ζωντανή κοινότητα καλλιτεχνών που έχουν παρουσιάσει το έργο τους σε αυτό και κάθε χρόνο, αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την διοργάνωσή του. 

 

Κοινό όραμα είναι η συνάντηση όλων αυτών των δημιουργικών ανθρώπων, από την οποία θα προκύψουν νέοι προσωπικοί και καλλιτεχνικοί δεσμοί, με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση διαχρονικών πολιτιστικών συμπράξεων.

 

Αίτηση συμμετοχής εδώ.

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός