Μαζί με τη νέα σχολική χρονιά, έρχεται και ο Π100 - Πλανήτης Τεχνόπολη. Το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά προσεδαφίζεται, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και μας υπόσχεται ένα διήμερο που θα θυμόμαστε για καιρό.


Χρώματα, σχήματα, παιχνίδια, μουσικές. Βαλ'τα μαζί και ανακάτεψέ τα με πολλή φαντασία και πολλά χαμόγελα! Τι άλλο; Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και μία μεγάλη δόση χαράς και ξεγνοιασιάς, μπορεί και δύο, κι έτοιμη η συνταγή! Τι φτιάχνουν όλα αυτά; Μα φυσικά, τον πλανήτη των παιδιών, τον Π100! Πού θα τον βρεις; Οι ακριβείς συντεταγμένες του μας οδηγούν ανάμεσα στις οδούς Πειραιώς 100, Ιάκχου και Περσεφόνης. Πώς θα τον αναγνωρίσεις; Μα φυσικά, από τις τρεις μεγάλες καμινάδες που τον χαρακτηρίζουν!


Τι θα συμβαίνει στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στον πλανήτη Π100; Αθλητικές δραστηριότητες για όλους, συναρπαστικά εκπαιδευτικά εργαστήρια με πολλές διαφορετικές θεματικές για όλα τα γούστα, τα αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, διαδραστικές εκθέσεις, λαχταριστά εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, foodcorner, εργαστήρια χορού, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, συναλίες και performances, ομιλίες και ανοιχτές συζητήσεις για γονείς, ένα The Meet Market ειδικά αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους και πολλές-πολλές εκπλήξεις.


Info:

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Αθήνα

Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, 11:00 - 22:00

Απαγορεύεται η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύουν παιδιά εκτός αν διαθέτουν ενεργή κάρτα εκπαιδευτικού. Στην περίπτωση αυτή η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο στο ταμείο.

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση

Παιδί // ημερήσιο εισιτήριο // 8,00 €

Συνοδός // ημερήσιο εισιτήριο // 6,00 €

Παιδί // διήμερο εισιτήριο // 14,00 €

Συνοδός // διήμερο εισιτήριο // 10,00 €

 

Ταμείο

Παιδί // ημερήσιο εισιτήριο // 10,00 €

Συνοδός // ημερήσιο εισιτήριο // 7,00 €

Ανέργων/ΑΜΕΑ // 50% έκπτωση

Παιδί // διήμερο εισιτήριο // 17,00 €

Συνοδός // διήμερο εισιτήριο // 12,00 €

Οικογενειακό (5 άτομα και πάνω) // 6€/άτομο

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός