«Γίνε DJ στο Μουσείο»: Η δράση του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ επιστρέφει

Ετοίμασε τα 2 αγαπημένα σου tracks σε ένα USB, κάνε on line την κράτησή σου και ανάλαβε τα decks του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών την Κυριακή 10 Απριλίου.

The LiFO team, 5.4.2022 | 19:23

Αν δεν πρόλαβες το Φεβρουάριο να συμμετάσχεις στην δράση «Γίνε DJ στο Μουσείο!» μην ανησυχείς. Ετοίμασε τα 2 αγαπημένα σου tracks σε ένα USB, κάνε on line την κράτησή σου στο https://www.otegroupmuseum.gr/portal/educational_programs/family_visits και ανάλαβε τα decks του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών την Κυριακή 10 Απριλίου (10.30 - 12.00  & 12.30-14.00).

 

Την Κυριακή 10 Απριλίου έλα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών και γίνε DJ!

 

Η ομάδα του Μουσείου και ο αγαπημένος DJ Κωστής Νικηφοράκης, σε ένα ειδικό DJ SET που έχει στηθεί στην μόνιμη έκθεση του Μουσείου, σε περιμένουν για να σε ταξιδέψουν από την Τζαμάικα της Καραϊβικής μέχρι την Μεγάλη Βρετανία για να γνωρίσεις την εξέλιξη της DJ κουλτούρας μέσα από τα stack systems & block parties, τα γνωστά πάρτυ στις γειτονιές της Μ. Βρετανίας και της Νέας Υόρκης. 

 

Θα κάνεις τα πρώτα σου βήματα ως DJ και θα μιξάρεις με την τεχνική transition fade in fade out, τα δύο αγαπημένα σου tracks.

 

Μην το χάσεις!

 

*Η δράση  απευθύνεται σε εφήβους 11-16 χρονών. 

** Η συμμετοχή  είναι δωρεάν.

 

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός