Ένα σεμινάριο Creative Mobile Photography & Hand-letter Typography Workshop με τον Κωνσταντίνο Μπελιά

Μάθε πώς να ανεβάζεις τις τέλειες φωτογραφίες στα social media και πολλά ακόμα

Ένα σεμινάριο Creative Mobile Photography & Hand-letter Typography Workshop με τον Κωνσταντίνο Μπελιά

 

Ακόμα και αν δεν έχεις τον Κωνσταντίνο Μπελιά φίλο στο Facebook, είναι σχεδόν σίγουρο πως έστω μια φορά στη διαδικτυακή ζωή σου έχεις κάνει share, repost, retweet ή regram μία από τις φωτογραφίες του. Ο δημιουργικός και ακούραστος γραφίστας, σχεδόν καθημερινά, με τον πρωινό του καφέ, μας χαρίζει μέσω των social καναλιών του μια φέτα Αθήνας, λίγο πειραγμένη (άλλες φορές με φλούο χρώματα, άλλες με ένα μελαγχολικό, παγωμένο φως).

 

Τις περισσότερες φορές τις συνοδεύει ένα όμορφο τσιτάτο που μοιάζει σαν να το έχει γράψει με μαρκαδόρο πάνω στη φωτογραφία. Αν έχεις δει μία από αυτές τις φωτογραφίες, τότε είναι επίσης σίγουρο ότι την έχεις ζηλέψει και αναρωτηθεί «Μα πώς το κάνει αυτό;». Τώρα λοιπόν, μπορείς να μάθεις, γιατί ο Κωνσταντίνος θα δώσει ένα workshop για το Creative Mobile Photography & Hand-letter Typography Workshop στο Fårö τις τέσσερις Πέμπτες του Φλεβάρη.

 

«Θα σας δείξω τρόπους που μπορούμε να αξιοποιούμε τα κινητά μας τηλέφωνα και κυρίως την κάμερα τους. Θα σας δείξω apps, θα παίξουμε με αυτά, θα πειραματιστούμε, θα βγάλουμε φωτογραφίες ταράτσες, δρόμους, κεραίες, γάτες, παράθυρα, κούπες, τον ουρανό, τα πόδια μας! Θα βγάλουμε τους μαρκαδόρους μας, θα γράψουμε λέξεις σε χαρτιά, στίχους, θα μουτζουρώσουμε, θα γράψουμε τις ίδιες λέξεις εκατό φορές μέχρι να πετύχουμε αυτό που μας αρέσει».

 

Ένα σεμινάριο Creative Mobile Photography & Hand-letter Typography Workshop με τον Κωνσταντίνο Μπελιά

 

Το hand-lettering ωστόσο, μπορεί σε μερικούς να φαίνεται κομματάκι δύσκολο. Θα το πετύχουμε και εμείς τόσο καλά όσο ο Μπελιάς; «Ίσως να το κάνετε και πολύ καλύτερα από εμένα, γιατί εγώ είμαι βιαστικός, ανυπόμονος και τσαπατσούλης. Σημασία έχει ο καθένας να βγάλει το δικό του χαρακτήρα, να πειραματιστεί, να αρχίσει να "ζωγραφίζει" γράμματα, ολοστρόγγυλα όμικρον, φευγαλέα φι, μεγάλα μι, αλλόκοτα άλφα. Πλάκα θα 'χει! Στο τέλος, όλα αυτά θα τα συνδυάσουμε like a boss. Αυτό ο καθένας μπορεί να το αξιοποιήσει σαφώς από τα προσωπικά του κανάλια, αλλά να βοηθήσει και ανθρώπους που παράγουν διαδικτυακό περιεχόμενο για επαγγελματικούς λόγους, μέσα από το κινητό τους, on the go. Πια, έχουμε τόσες μα τόσες δυνατότητες σε μια μικρή συσκευή που έχουμε πάνω μας».

 

Ένα σεμινάριο Creative Mobile Photography & Hand-letter Typography Workshop με τον Κωνσταντίνο Μπελιά

 

Πολλές φορές, όσοι διαθέτουν συσκευές Android νιώθουν ότι δεν έχουν τις ίδιες δημιουργικές δυνατότητες με όσους δουλεύουν iOS λογισμικό. Ο Κωνσταντίνος διαψεύδει, «Και 'γω Android έχω, 2ετίας κιόλας, αλλά ό,τι δείξω θα αφορά cross-platform applications, για iOS και Android. Όρεξη να 'χεις, και με ένα Nokia 3310 θα κάνεις πράγματα (καλά όχι)».

 

Info:

 

Περισσότερα για το workshop και εγγραφές: http://www.faro.gr/seminars/seminars/73-mobile-photography-hand-letter-typography-snap-it-say-it-share-it-me-ton-konstantino-belia.html
Ακολούθησε τον Kωνσταντίνο Μπελιά εδώ: www.instagram.com/constantinos88/