«Coast to Coast»: Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στις ΗΠΑ

Ο Κωστής Σούκας και ο Τάσος Παπαϊωάννου διέσχισαν τη χώρα του ονείρου και των αντιθέσεων και παρουσιάζουν όσα αποτύπωσαν στο φακό τους σε μία φωτογραφική έκθεση στο ΦΟΥΑΡ

LIFOTEAM 5.3.2018 | 12:17

Με αφορμή το οδοιπορικό τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι Κώστας Σούκας και Τάσος Παπαϊωάννου παρουσιάζουν τη φωτογραφική έκθεση «Coast to Coast».

 

Η έκθεση θα παρουσιαστεί στo ΦΟΥΑΡ Restaurant & Bar, από 13 έως 25 Μαρτίου 2018. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 13 Μαρτίου, στις 20.00.

 

«Coast to Coast»: Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στις ΗΠΑ

 

Από τη Δυτική έως την Ανατολική ακτή, από το Σαν Φρανσίσκο έως το Μέμφις, από το Γκραν Κάνυον έως τη Νέα Υόρκη, από το Ταος έως τη Νέα Ορλεάνη... 12.000 χλμ. και άλλες τόσες φωτογραφίες, δυο φωτογραφικοί φακοί που αποτύπωσαν δρόμους, τοπία και ανθρώπους σε 18 πολιτείες της Αμερικής, της χώρας του ονείρου και των αντιθέσεων.

 

Ο Κωστής Σούκας και ο Τάσος Παπαϊωάννου, δυο φίλοι με κοινά ενδιαφέροντα τα ταξίδια, τη μουσική και – φυσικά - τη φωτογραφία- πραγματοποίησαν το απόλυτο road trip και μοιράζονται μερικές από τις πιο αντιπροσωπευτικές εικόνες που ξεχώρισε η ματιά τους σ' αυτό το ταξίδι στις μητροπόλεις αλλά και στην επαρχία των ΗΠΑ.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook.

 

«Coast to Coast»: Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στις ΗΠΑ