Εικονική περιήγηση στις εκθέσεις του ΜΙΕΤ

Παλαιότερες εκθέσεις του ΜΙΕΤ που σήμερα έχουν την ευκαιρία να δουν οι χρήστες από την ιστοσελίδα του ΜΙΕΤ.

The LiFO team, 23.3.2021 | 11:33

Πολλές εκθέσεις του ΜΙΕΤ έχουν φωτογραφηθεί από την De Novo 360 και ζωντανεύουν ξανά σε εικονικές περιηγήσεις. Από όροφο σε όροφο, από αίθουσα σε αίθουσα, από έκθεμα σε κείμενο, όσοι είχαν επισκεφθεί τις εκθέσεις μπορούν να τις ξαναθυμηθούν, αλλά και όσοι τις είχαν χάσει έχουν πλέον τη δυνατότητα να τις απολαύσουν. 

 

Οι ψηφιακές αναβιώσεις είναι προσβάσιμες από την ιστοσελίδα του ΜΙΕΤ (www.miet.gr) και είναι συμβατές τόσο από υπολογιστή όσο και από κινητές συσκευές.

 

Στις εκθέσεις περιλαμβάνονται τo Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ (Βίλα Καπαντζή) από ψηλά, ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ,  Από τη Βίλα των Καπαντζή στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΜΙΕΤ, ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ, Η ταχυδρομική ιστορία της Θεσσαλονίκης, ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, Από την ιστορία μιας οικογένειας στην ιστορία μιας εποχής, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΥ, από την Καπάνατζα στην οδό Αγίου Μηνά, Λία Ναλμπαντίδου ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ, Στράτος Καλαφάτης, ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. 1915-1919, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΛΗΣ Θεσσαλονίκη 1870-1917, Δημήτρης Α. Φατούρος, ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΟΔΟΣ - ΑΡΧΕΙΟ 1966, Αβραάμ Παυλίδης, ΝΕΑ ΕΡΕΙΠΙΑ, Η ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΧΩΝ 1885-1912, ΜΑΣΚΕΣ (από τη συλλογή του Γιώργη Μελίκη), Άρις Γεωργίου ΩΤΟ-ΜΠΙΟ-ΓΚΡΑΦΙ. Αυτοκίνητα ενός ανήλικου φαντασιακού.1968-2015.

 

www.miet.gr

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός