Pop in

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες αντλώντας από τις βασικές αρχές της pop και της neo-pop art, παρουσιάζουν μια οπτική αφήγηση του σύγχρονου κόσμου.

LIFOTEAM 11.4.2019 | 00:00

Δημοφιλή είδωλα, διάσημα εμπορικά σήματα και πνευματώδη λογοπαίγνια, κυριαρχούν σε ένα ιδιαίτερο τοπίο χρωμάτων. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες αντλώντας από τις βασικές αρχές της Pop και της Neo-Pop Art, παρουσιάζουν μια οπτική αφήγηση του σύγχρονου κόσμου. Αφορμώμενοι από τη μαζική κουλτούρα και τη σύγχρονη καταναλωτική κοινωνία, αποπειρώνται να εστιάσουν σε θέματα που αναδεικνύονται από τις αντιφάσεις του κόσμου μας.

 

Το χιούμορ, η κριτική και η εκκεντρικότητα, τα ζωντανά χρώματα και τα καθημερινά αντικείμενα αναμιγνύονται για να δημιουργήσουν νέα έργα της Pop Art που σχολιάζουν τις κοινωνικές αλλαγές, ενώ παράλληλα μας ωθούν να γιορτάσουμε τη ζωή.

 

Ανάμεσα στους Έλληνες και τους διεθνείς καλλιτέχνες, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα έργα του Jeff Koons, πρωτοπόρου του κινήματος της Neo-Pop Art, και τα έργα του Patrick Rubinstein, της αυθεντίας της Κινητικής Τέχνης.

ΠΟΤΕ11/04/2019 - 04/05/2019
ΠΟΥΓΚΑΛΕΡΙ ΣΚΟΥΦΑ
Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός