Αυτά που έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος για τον Αλέξη Παπαχελά

Αυτά που έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος για τον Αλέξη Παπαχελά Facebook Twitter
27

Έγραψε στο Facebook του ο Τατσόπουλος το εξής:

Σε γενικες γραμμες -και παρα τις συχνες διαφωνιες μας- εκτιμω τον Αλεξη Παπαχελα. Τον θεωρω εναν απο τους πιο σοβαρους ελληνες δημοσιογραφους και καθολου δεν συμμεριζομαι την "συνωμοσιολογικη" εξηγηση για τις εκαστοτε πολιτικες του αποψεις. Βρισκεται στην αντιπερα απο μενα οχθη -και καλα κανει: θα πλητταμε αν ειχαμε ολοι την ιδια γνωμη.

Συμφωνω επισης με το μεγαλυτερο μερος του αρθρου του "Οι ανιστορητοι" στην [σημερινή] Κυριακατικη Καθημερινη, εκτος απο την ολοφανερη προκαταληψη του για τη Μαρια Ρεπουση κι ενα σημειο που με αφορα χωρις να με κατονομαζει: "Οι προσπαθειες που εγιναν για την εκλαικευση της Ιστοριας, οπως με την παραγωγη του 1821 απο τον ΣΚΑΙ, ηταν επισης εξαιρετικες, ασχετως αν επικαλυφθηκαν απο τη μια απο τις αλλες ανοητες δηλωσεις περι των προτιμησεων του Θεοδωρου Κολοκοτρωνη και απο την αλλη απο αφορισμους εκκλησιαστικων ανδρων περι ¨νεοταξικης προσεγγισης της Ιστοριας¨".

Δεν σκοπευω να σας τα πρηξω παλι με τον Θεοδωρο Κολοκοτρωνη και τις προτιμησεις του -μια ιλαροτραγωδια που εχω σιχαθει να διαψευδω. Σκεφτομαι ομως πως αν ο αξιοτιμος κυριος Αλεξης Παπαχελας, ενα απο τα κορυφαια διευθυντικα στελεχη του ΣΚΑΙ και της "Καθημερινης", καποιος που εζησε ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ολο τον κανιβαλισμο προπερσι, μιλαει για ΔΗΛΩΣΕΙΣ, τι μπορουμε να περιμενουμε απο τους εκατονταδες χιλιαδες αλλους, τους καλοπροαιρετους και τους κακοπροαιρετους, που κατι πηρε τυχαια τ' αφτι τους μεταξυ τυρου και αχλαδιου;

Ας το επαναλαβω λοιπον για εκατομμυριοστη φορα -μπας και το ακουσει και το αφτι του Παπαχελα. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ. Ενα αστειο του Νικου Αραπακη ηταν στο Φεισμπουκ -που το βρηκαν πατημα οι ακροδεξιοι και οι παραεκκλησιαστικοι κυκλοι για να μεταφερουν τη διενεξη γυρω απο το "1821" στο δικο τους γηπεδο, με το σκεπτικο πως αν λεγαμε κατι τοσο προφανως ανιστορητο για τον Θεοδωρο Κολοκοτρωνη, ΦΑΝΤΑΣΟΥ τι θα λεγαμε και για τα υπολοιπα.

Εαν κρινω απο το ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ πιστεψαν οτι ειπωθηκε αυτο ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ σημαινει οτι οι εν λογω κυκλοι εκαναν μια χαρα τη δουλεια τους. Το να ισχυριζεσαι ομως κατι αντιστοιχο κι εσυ, Αλεξη, δεν ειναι ανιστορητο. Ειναι ΠΡΟΣΤΥΧΟ.

========

Σχόλιο Άρη: 

Ε, ναι ρε παιδιά, συγγνώμη δηλαδή. Όποιος ασχολήθηκε έστω και λίγο με το θέμα ξέρει ότι στην πραγματικότητα αυτά για τα οποία κατηγόρησε η Ελεύθερη Ώρα και διάφορα τρελοσάιτ τον Τατσόπουλο ήταν χιουμοριστικά σχόλια άλλων στον τοίχο του στο Facebook. 

Πώς είναι δυνατόν ο Παπαχελάς που όντως τα έζησε από μέσα, λόγω Σκάι και Καθημερινής να μην το άκουσε ποτέ; (Αν και τα λάθη ή οι παρανοήσεις είναι ανθρώπινα/ες.)

Δεν μιλάμε για κάποιον τελειωμένο συνωμοσιολόγο ανθυποδημοσιογράφο, μιλάμε για τον Παπαχελά. Και δεν μιλάμε για τους αναγνώστες παραχριστιανικών ή παρανοϊκών εθνικοπατριωτικών σάιτ, μιλάμε για τους αναγνώστες της Καθημερινής. Πώς είναι δυνατόν να τους σερβίρεται κάτι που θα θεωρούνταν κατάλληλο μόνο για το 'Τρομπακτικό'; Πώς γίνεται κοτζάμ μιντιάνθρωπος έμπειρος όπως ο Παπαχελάς να μην πήρε ποτέ χαμπάρι τι είχε συμβεί στα αλήθεια και να αναπαράγει, τόσο καιρό μετά μάλιστα, αυτήν την άστοχη διαστρέβλωση των πραγμάτων;

Αυτά που έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος για τον Αλέξη Παπαχελά Facebook Twitter
27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ