Η νέα διαφήμιση που θα ξετρελάνει τους τουρίστες του κόσμου

Η νέα διαφήμιση που θα ξετρελάνει τους τουρίστες του κόσμου Facebook Twitter
46

Αυτή μάλιστα.

46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Οι "φιλοξενοι" και "καλοκαρδοι" κρητικοι που κρεμανε απο τα δεντρα δεκαδες αδεσποτα σκυλακια καθε εβδομαδα για να τα ξεφορτωθουν.Γιατι δε δειχνουν κ αυτες τις ομορφες εικονες στη διαφημιση;; Ειναι και αυτες απο την Κρητη! Και ειναι πραγματικα ωραιες...Και επισης θα ξετρελαιναν τους τουριστες.Υπαρχει παγκοσμια φιλοζωικη σελιδα στο facebook με πολλες χιλιαδες μελη, οπου αναφερονται οσα περιστατικα κακοποιησης ζωων παρατηρουνται στην Ελλαδα, με φωτογραφιες φυσικα και η συμπαθεστατη (κατα τ' αλλα) Κρητη, κατεχει περηφανα την πρωτια. Μιλαμε για τρομερη -και δωρεαν- "διαφημιση" για τη χωρα μας....
Ορθολογικά: Η χώρα μας έχει ανάγκη να παει καλά ο τουρισμός της. Αυτό διασφαλίζει αρκετές θέσεις εργασίας καθώς και μια σημαντική συμμετοχή στο ΑΕΠ της χώρας μας. Προκειμένου λοιπόν να παει καλά αυτή η "ατμομηχανή", απαιτείται μεταξύ άλλων και η διαφήμιση. Η Κρήτη δε, που είναι όπως όλοι ξέρουμε είναι η "ατμομηχανή" του Ελληνικού τουρισμού (αερολιμένας Ηρακλείου νο1 σε αφίξεις στη χώρα κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού), έχει ανάγκη να πετύχει η διαφήμιση της - κάτι που φαίνεται η συγκεκριμένη να το κάνει έχοντας φτάσει ήδη τα 210.000 views σε λίγες μέρες μόνο...Τώρα όποιος θέλει στα σοβαρά να βγάλουμε "διαφημήσεις" με κρεμασμένα σκυλάκια σε δέντρα ας είναι έτοιμος να πληρώσει και διπλάσιους φόρους μιας και τουριστικό εισόδημα μάλλον δε θα έρθει με αυτόν τον τρόπο...
@Jordy 27.5.2013 | 18:00> έχει ανάγκη να πετύχει η διαφήμιση της - κάτι που φαίνεται η συγκεκριμένη να το κάνει έχοντας φτάσει ήδη τα 210.000 views σε λίγες μέρες μόνοΘα ήταν καλό να ξέραμε πόσες επισκέψεις έγιναν από ξένους και πόσες από Έλληνες.
Καλά όταν πάψεις να τρώς κρέας τα λέμε. Φιλόζωοι μόνο με τα ψοφίμια σας επειδη τα προτιμάτε απο ανθρώπους δεν γίνεστε!!!Πηγαίντε σε κάνα wwf να προστατέψετε τα ζώα υπο εξαφάνιση πρώτα και μετά μπερδέψτε και την *ούτσα με τη βούρτσα!
Αν ήταν πιθανό να συμβεί θα ήταν ακόμα καλύτερο!Οι Έλληνες είμαστε καλοί στο να δημιουργούμε ψευδαισθήσεις.Ωραία παραγωγή πάντως.Ότι παραγωγή και να γίνει όμως, όσο καλή και να είναι η ιδεά, αν δεν "φτιάξει" πραγματικά κάποιος το προϊόν του δεν γίνεται τίποτα το αξιοσημείωτο.
Δεν είναι απίθανο. Έζησα μια τέτοια κατάσταση σαν φοιτητης στο Ρέθυμνο. Αποφασίσαμε με άλλους δυο να επισκεφθούμε με τα πόδια έναν αρχαιολογικό χώρο κοντά στην πανεπιστημιούπολη, χαθήκαμε (προφανώς) μας περιμάζεψε μια οικογένεια που γυρνούσε από το χωράφι και μας γύρισαν στα σπίτια μας,ντίρλα από τις ρακές, 4-5 ώρες αργότερα.
Θα συμφωνήσω οτι η διαφήμηση είναι πολύ έξυπνη. Όμως έχουμε ταυτίσει τότο πολύ την ένοια της φιλοξενίας με το κέρασμα,που έχουμε ξεχάσει οτι φιλοξενία, είναι ένα σορό πράγματα. Η Κρήτη (στην οποία ζω) είναι απίστευτα αφιλόξενη προς τους επισκέπτες σε πολλούς τομείς. Απο τους αγενείς ταξιτζήδες και το πανταχού παρόν κάπντισμα, μέχρι τις άθλιες δημόσιες συγκοινωνίες και την παντελή ανυπαρξία πεζοδρόμων στις πόλεις.
Βρε ουστ απο δώ που θα μας κόψετε και το Κάπνισμα φασιστάκια! Βάλτε και φόρο στα Λιπαρά μετα!Τα Ευρωπαικά μοντέλα πηγαίντε ζήστετα εκεί μην τα φέρνετε και εδώ!
Ενδιαφέρουσα, καλογυρισμένη και αληθινή. Εκτός απ'τους μαυροπουκαμισάδες και τις βεντέτες, υπάρχει κι αυτή η γλυκιά και φιλόξενη Κρήτη. Περιμένω τώρα τους μίζερους που θα αρχίσουν να λένε πάλι τα περί αισχρότητας και μη σεβασμού στους συνανθρώπους μας.