''Ακόμα θυμάμαι τη μπόχα από τα σκέλια της"

''Ακόμα θυμάμαι τη μπόχα από τα σκέλια της" Facebook Twitter
47
''Ακόμα θυμάμαι τη μπόχα από τα σκέλια της" Facebook Twitter

Μια σφοδρότατη, ανοίκεια και ακραία επίθεση εναντίον της Μόνικας επιφυλάσσει το τελευταίο τεύχος της Οδού Πανός, του περιοδικού του Γιώργου Χρονά. Γράφει επι λέξει, το περιοδικό, με αφορμή το επεισόδιο του παρ' ολίγον πνιγμού της:

"Πιστεύω να έμαθε να αγαπάει το νερό η αυτοαποκαλούμενη Μόνικα. Γιατί ακόμα θυμάμαι τη μπόχα, για πολλή ώρα, από τα σκέλια της, στο καφέ του Ιανού -πριν από κάποιον καιρό - όταν σηκώθηκε, μετά την συνέντευξη στη Ναταλί Χατζηϊωάννου. Ζω ακόμα με την έννοια -η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά"

 

 

 

__

''Ακόμα θυμάμαι τη μπόχα από τα σκέλια της" Facebook Twitter

 

Και Πάολα εναντίον Χρονά

 

Σχεδόν ταυτόχρονα η ακτιβίστρια Παόλα Ρεβενιώτη, καταγγέλει τον Γιώργο Χρονά ότι ανατυπώνει παρανόμως την ποιητική της συλλογή, χωρίς να την έχει πληρώσει ποτέ. Γράφει στο wall της:

"opoy dite na poyliete i piitiki moy sylogi saltarisma, apo tis edosis toy giorgoy xrona saltarisma, kathos kai to almoym toy kraximo min ta agorasete, me eklepsan kai den moy plirosan tipota...

 

Ο xronas eixe to thrasos na moy klisi to tilefono, o de allos apo thessaloniki, kani to koroido kai pote den apanta..

 

Den me endiaferane kai toso ta lefta apo aytes tis ekdosis, alla neyriasa poy exo anagki tora, akoy o alitis xronas na klisi to til, eno exei kani toses ekdosis sto vivlio ponira, eno o allos tipose 5000,moy plirose ta 1000.poylithikan ta ypolipa kai meta...exafanistike oyte apanta"

 

 

Τα δύο αυτά περιστατικά εχουν γίνει το μυστικό viral των ελληνικών κοινωνικών δικτύων -όχι άδικα.

 

47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΠΑΛΒΙΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ VICTORIA SECRET ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΡΗ

It's Viral / Μπάρμπαρα Πάλβιν: Στο show της Victoria’s Secret έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της - «Δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα»

«Στις ΗΠΑ οι περισσότερες γυναίκες πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους μετά από έξι εβδομάδες. Επομένως, δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα», δήλωσε η Πάλβιν
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ

It's Viral / Πέτρος Φιλιππίδης: Ξέσπασε στο δικαστήριο κατά του Σπύρου Μπιμπίλα - «Είσαι καραγκιόζης, θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Κατά τη διάρκεια κατάθεσης του Σπύρου Μπιμπίλα προκλήθηκε αναστάτωση στη δικαστική αίθουσα, όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, εμφανίστηκε τη στιγμή της κατάθεσης του ηθοποιού
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΙΣΣΑ ΡΟΛΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟΣ

It's Viral / Αντώνης Αντωνίου: «Μια φουρνάρισσα δεν μου έδινε ψωμί λόγω ενός ρόλου μου στον Κόκκινο Κύκλο»

«Έκανα πολλές δουλειές: οικοδομή, επιπλοποιείο, τυροπιτάδικο. Πάντα έβρισκα τρόπο να βγάλω τα λεφτά που χρειαζόμασταν. Ποτέ δεν σκέφτηκα να παρατήσω το θέατρο»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

It's Viral / Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν κάναμε κανονικό γάμο για να δέσουμε τις ζωές μας»

Η πορεία της στη μόδα και την τηλεόραση, οι εμπειρίες που κλόνισαν την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους, αλλά και ο γάμος της με τον Γιάννη Καραβασάνη βρέθηκαν στο επίκεντρο συνέντευξης που παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
THE LIFO TEAM
SELENA GOMEZ ΣΕΛΕΝΑ ΓΚΟΜΕΖ

It's Viral / Η Selena Gomez αποκάλυψε πως η φωνή της έχει αλλοιωθεί λόγω του ατμίσματος

«Η διακοπή της νικοτίνης είναι πολύ δύσκολη και ήθελα απλώς να πω ότι, αν περνάτε κάτι αντίστοιχο ή ακόμη κι αν σκέφτεστε να αρχίσετε το άτμισμα, δεν αξίζει τον κόπο», ανέφερε η τραγουδίστρια
THE LIFO TEAM

σχόλια

16 σχόλια
Έχω την εντύπωση οτι υπάρχει ένας τύπος ανδρών της γενιάς του Χρονά με ελληνικά γούστα που ταυτόχρονα με την έντονη ευαισθησία και ορκισμένη ακεραιότητα τους σε πλήθος θεμάτων παρουσιάζονται (επιτηδευμένα;) χοντροκομμένοι και ιδιόμορφα σεξιστές σε κάποια άλλα. Είναι σα να κάνουν ένα γερό φάουλ που θα περίμενες πρώτοι αυτοί να αναγνωρίζουν, κι όμως είναι λες και τους ξεπερνά . Λες και έχουν ανάγκη από τσαλαβούτημα σε λάσπη για να μπορούν μετά να εξαγνιστούν με ότι υμνούν ως υπέροχο και θείο. Είναι άραγε ένα είδος αναγκαίου κακού αυτό; Μπορεί να κάνω και λάθος άλλα διακρίνω ένα pattern που επαναλαμβανεται σε παρόμοιας ιδιοσυγκρασίας ανθρώπους.
Δυστυχώς η δική μου γενιά -αυτή που παρεξήγησε την πρόοδο με την Πασοκαρία, την ανεκτικότητα με την λαμογιά και ευθύνεται για την καταστροφή της χώρας- αποθέωσε κάτι σκουπίδια σαν τον εν λόγω "κύριο" και τους θεώρησε ...πνευματικούς ανθρώπους! Ζητώ συγνώμη εκ μέρους της γενιάς μου, που εξέθρεψε γιώργους χρονάδες. Ντρέπομαι ειλικρινά!
Πωπω μέσ'την κουλτούρα είναι, τρομάρα του... Και οκ, την ακραία κατινιά του να την καταλάβω. Την κακογουστιά του όμως; Ποιητής άνθρωπος, δεν έχει ακούσει τίποτε για καλαισθησία στο λόγο; Δε γουστάρεις τον άλλο, δείξ'το με λεπτότητα να βγεις και από πάνω. Αυτό τώρα τι ήταν, ίσα ίσα να ξεράσουμε;
Δεν με ενδιαφερει καθολου το σχολιου του ανυπαρκτου. Με ενδιαφερει μονο η μουσικη της Μονικας. Ειναι η καλλιτεχνης που με εκανε να αγορασω CD μετα απο... παρα πολλα χρονια. Ανυπαρκτε εαν δεν μπορεις να κανεις θετικη εντυπωση στο κοινο κανε αρνητικη εντυπωση.
Μ'ενόχλησε το σχόλιο του Χρονά γιατί το βρήκα κακόγουστο και εμπαθές - όχι ως προς την Monika αλλά προς το γυναικείο φύλο - περισσότερο όμως μ'ενόχλησε ο χαρακτηρισμός σου safridia. Ότι δεν ξέρεις κύριε δεν/χρησιμοποιώ/τόνους μην το βαφτίζεις ανύπαρκτο. Η ημιμάθειά σου (και κομπλιμέντο σου κάνω, αμάθεια έπρεπε να πω) και μόνο φταίει, όχι ο ποιητής.
μια χαρά τα λέει η safridia - τέτοια κακία δεν εξηγείται, παραληρεί ο άνθρωπος! Ή τουλάχιστον το κάνει συνειδητά μπας και τον μάθουν -έστω και μέσω αρνητικής δημοσιότητας. Κάνει μπάμ!(ελπίζω να σου αρέσουν οι τόνοι μου!)
οι ποιητές και οι καλλιτέχνες έχουν τους λογους τους ή και όχι, για όλα. Μην κρίνεις κάποια που ζεί δίπλα ακριβώς απτα γραφεία της ΧΑ και ειναι τρανς, κάτι που εσύ δεν θα χες άντερα ούτε κοτσια να υπομείνεις....επειδή έγραψε στο προσωπικό της προφιλ ένα θυμωμένο κείμενο της στιγμής
@Emmanouilarty πεταγεσε σαν την πορδη καθε φορα που θα γρφτει κατι για την Παολα..το οτι εισαι groupie οκ αλα εχεισ καταντισει χειροτεροσ και απο τουσ Justin Bieber fans..κατα τα αλα αγαπαμε Παολα
μεταξύ των ποιημάτων που έχουν γραφτεί σε λατινικό αλφάβητο είναι ο Ύμνος Εις την Ελευθερία, οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι και ο Ερωτόκριτος.
@sogl 26.4.2013 | 22:23Σίγουρα; Τα [χειρόγραφα του Σολωμού](http://bit.ly/11qz4YV) που ξέρω είναι με το ελληνικό αλφάβητο.Δεν πιστεύω να έχει σωθεί το χειρόγραφο του Κορνάρου. Μπορεί όμως να είχε εκδοθεί με λατινικούς χαρακτήρες.[Thanatos apo greeklish](http://bit.ly/Ya8pDh):> ας θυμηθούμε την κατά διαστήματα έντονη παρουσία του λατινικού αλφαβήτου στην ελληνική γραφή: κορυφαία κείμενα της κρητικής λογοτεχνίας που γράφονται με λατινικά στοιχεία, π.χ. αρχές του 17ου αιώνα η Ερωφίλη του Χορτάτση· ή Η θυσία του Αβραάμ καθώς και λειτουργικά βιβλία στα φραγκοχιώτικα, που χρησιμοποιούνται από τον 16ο ώς τον 19ο αιώνα· ή τα φραγκολεβαντίνικα, των Λεβαντίνων της Σμύρνης κ.ά.