Οι Αλβανοί της Ελλάδος μιλάνε όλοι ελληνικά

Οι Αλβανοί της Ελλάδος μιλάνε όλοι ελληνικά Facebook Twitter
31

 

 

Αντιγράφω την είδηση:

Μέλη της Χρυσής Αυγής, ντυμένοι στα μαύρα και κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό με το σύνθημα «Έξω οι Ξένοι από την Ελλάδα», έκαναν παρέλαση το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Καβάλας. Στο στόχαστρο τους ήταν το πρόγραμμα εκμάθησης της αλβανικής γλώσσας που ξεκίνησε στην πόλη με τη μορφή φροντιστηρίου για παιδιά μεταναστών από τη γειτονική χώρα.

 

Ο δήμαρχος Καβάλας Κ. Σιμιτσής, που παραχώρησε αίθουσα του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας για τη φιλοξενία του φροντιστηρίου, ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε προσπάθεια για παροχή γνώσης σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως εθνικότητας. Τα μαθήματα θα διοργανώνονται κάθε Σάββατο και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και φοιτούν σε ελληνικά σχολεία της Καβάλας.

======

Ο Μένης έγραψε το παρακάτω το σχόλιο (και το αντιγράφω):

  

Οι Αλβανοί της Ελλάδος μιλάνε όλοι ελληνικά.

Ιδίως όσοι γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα μιλάνε πολλές φορές καλύτερα από τα ελληνόπουλα (και σίγουρα καλύτερα από τους κατεξοχήν ανορθόγραφους και αναλφάβητους Χρυσαυγίτες).


Αν τόσο σε ενοχλεί η παρουσία οικονομικών μεταναστών εν Ελλάδι (που παρεμπιπτόντως φαντάζομαι πως για να γράφουν τα παιδιά τους στα ελληνικά σχολεία δεν είναι 'παράνομοι' αλλά με άδεια παραμονής) τότε σταμάτα να ζεις σε σπίτια που έχτισαν Αλβανοί τεχνίτες ή να τρως φρουτα και λαχανικά που καλλιέργησαν και μάζεψαν Αλβανοί εργάτες.


Τόσο κακό είναι να θέλουν να μάθουν και τη γλώσσα τους;


Που στην τελική (ετοιμάσου για σοκ) ενδεχομένως να θέλει να μάθει και κάποιος έλληνας.

31

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ