Πενθήμερη αποβολή στον μαθητή αυτής της φωτογραφίας

Πενθήμερη αποβολή στον μαθητή αυτής της φωτογραφίας Facebook Twitter
35

Tη φωτογραφία δημοσιοποίησε ο ίδιος ο μαθητής στα social media, ρωτώντας τη γνώμη του κοινού: Ήταν δίκαιη η τιμωρία του γι' αυτό το αστειάκι, ή οι καθηγητές υπερέβαλλαν;

Βγάλε άκρη...

It's Viral
35

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Προφανώς αυτά ακούειγύρω του και αυτό σκέφτηκε να κάνει. Χρυσαυγίτικα κόλπα (συνειδητά ή υποσυνείδητα). Προσωπικά πιστεύω ότι καλά έκαναν οι καθηγητές, αλλά είμαι σίγουρη πως λίγοι θα συμφωνήσουν μαζί μου.
η Ελευθερία της Έκφρασης δεν είναι κακή,Νομίζω όμως πως Επειδή λόγω του ότι στην Επίσκεψη ήταν υπό την Ευθύνη του Σχολείου , με αυτή την κίνηση έριξε το Μπαλάκι στο Σχολείο.ας Απολαύσει την 5ήμερη ,μην το κάνουμε και Θέμα
Αν η φωτό τραβήχτηκε αριστερά (όπως μπαίνεις) διαφωνούμε με την αποβολή. Αν τραβήχτηκε άκρα δεξιά, είναι φασιστάκι κι έπρεπε ν' αποβληθεί δια παντός.
Εφοσον το πρωσοπο του παιδιου δεν φαινεται, κανεις απο μας δεν θα ηξερε απο ποιο σχολειο ειναι.Οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον απεβαλλαν αφου δεν τους εθιξε με καποιο τροπο το σχολειο.Σαχλαμαρες ολα αυτα, ο μονος τροπος να αντιμετωπισεις κατι τετοιο κατα τhν γνωμη μου ειναι ενα χαμογελο τα παιδια ξερουν κατι παραπανω :)