Άξιζε τελικά να κλείσουν οι δρόμοι για τη μεγαλειώδη (!) συγκέντρωση του Λαφαζάνη εναντίον των Τσίπρα και Μακρόν;

Άξιζε τελικά να κλείσουν οι δρόμοι για τη μεγαλειώδη (!) συγκέντρωση του Λαφαζάνη εναντίον των Τσίπρα και Μακρόν; Facebook Twitter
9

Εννοείται ότι ο Τσίπρας κατήγγειλε κάθε φορά τους Σαμαροβενιζέλους ως «χουντικούς» για την απαγόρευση συγκεντρώσεων όταν ερχόταν κάποιος ξένος ηγέτης, και τώρα κάνει το ίδιο, για τους ίδιους λόγους ασφαλείας που το έκαναν κι αυτοί. Και εννοείται ότι ο Λαφαζάνης καταγγέλλει τώρα τον Τσίπρα ως «χουντικό». 

Διάβασα ένα σχόλιο στο Facebook, που το υπογράφει ο Dimitris Kriton‎:

«Φωτογραφια απο τη "μεγαλειωδη" χθεσινη συγκεντρωση της ΛΑΕ (για την οποια φυσικα εκλεισαν δρομοι και δεσμευτηκαν δεκαδες αστυνομικοι). Εκτιμησεις μιλανε για παρουσια 34 - 36 διαδηλωτων (αλλες ανεβαζουν τον αριθμο στο εξωπραγματικο νουμερο 38). Δεν ξερω τι να πιστεψω αλλα το σιγουρο ειναι οτι στο τελος οι αστυνομικοι ηταν περισσοτεροι απ'τους λεβεντες με τα πανο. Μιλαμε για κοσμογονια.

Παρολα αυτα ομως εξαιτιας αυτης της διαδηλωσης-παρωδιας εκλεισαν δρομοι (οπως δειχνει η φωτο). Δε θα ηταν καλυτερο να μαζευοντουσαν αυτοι οι παλικαραδες σε ενα καφε, να συζητησουν, να παιξουν μπιριμπα κ να πιουνε ουζακι? Ποιος ο λογος να κινητοποιηθουν τοσες δυναμεις? Τρεις κ ο κουκος ηταν. Με τετοιες παντως διαδηλωσεις που αποφασιζε (οποτε γουσταρε) ο καθε Συριζαιος συνδικαλιστακος παρελυε η χωρα προ 3ετιας. (...)»

 

Άξιζε τελικά να κλείσουν οι δρόμοι για τη μεγαλειώδη (!) συγκέντρωση του Λαφαζάνη εναντίον των Τσίπρα και Μακρόν; Facebook Twitter

 

Το ενδιαφέρον για μένα είναι και τα δύο πρόσωπα της Αστυνομίας. Στη φωτογραφία βλέπουμε πως η Αστυνομία επιτρέπει (και περιφρουρεί θα λέγαμε) την πορεία. Λίγο αργότερα όμως οι αστυνομικοί έριξαν χημικά και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καταγγέλει πως αυτό έγινε με εντολή Τσίπρα:

 

Τι έγινε άραγε, και από εκεί που η Αστυνομία έκλεινε δρόμους για να περάσει η πορεία και την προστάτευε, ξαφνικά άρχισε να ρίχνει δακρυγόνα; Αν είχε εφαρμόσει τη διαταγή Τσίπρα για απαγόρευση των συγκεντρώσεων εννοείται ότι από την αρχή δεν θα τους άφηνε να παρελάσουν ούτε θα έκλεινε για χάρη τους δρόμους της πρωτεύουσας.  

 

Τσαμπουκαλεύτηκαν με τους αστυνομικούς οι οπαδοί της ΛΑ.Ε και θέλησαν να μπουκάρουν κάπου και γι' αυτό απωθήθηκαν, ή όντως αποφάσισε η κυβέρνηση να δώσει εντολή για διάλυση της συγκέντρωσης; Απορίες που θα ξεχαστούν με την έλευση ενός μάλλον βροχερού Σαββατοκύριακού...

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ