Ο Φλαμπουράρης εξηγεί γιατί δεν αξιοποίησε τα δις του πακέτου Γιούνκερ -και ο λόγος είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ

Ο Φλαμπουράρης εξηγεί γιατί δεν αξιοποίησε τα δις του πακέτου Γιούνκερ -και ο λόγος είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ Facebook Twitter
Φωτ.: Nikos Libertas / SOOC
16

Ο Γιούνκερ θα μας έδινε πάρα πολλά δισεκατομμύρια ευρώ - και μάλιστα η κυβέρνηση το είχε πουλήσει ως επιτυχία της 17ωρης διαπραγμάτευσης Τσίπρα που μας έφερε το 3ο Μνημόνιο.

Ε, λοιπόν, πάνω από 2 χρόνια αργότερα (και πάμπολλες μειώσεις μισθών και συντάξεων αλλά και πολλών αυξήσεων σε φόρους) η ελληνική κυβέρνηση προφανώς και δεν έχει αξιοποιήσει τα 30 δισεκατομμύρια που μας είχε τάξει μέσω του πακέτου Γιούνκερ.

Ο λόγος, δια στόματος Φλαμπουράρη:

 

Βέβαια το παραπάνω τουίτ είναι του στελέχους του Ποταμιού, Παναγιώτη Καρκατσούλη, άρα μπορεί τα λόγια του κ. Φλαμπουράρη να είναι παραποιημένα για μικροκομματικούς σκοπούς και να είναι fake news. Εξάλλου δε θα γινόταν ο Υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου να παραδεχόταν έτσι την ανικανότητά του, ε;

Έτσι σκέφτηκα αρχικά, όμως τελικά... 

 

 

Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τη λέξη "τρομακτική" για τη στάνταρ διαδικασία που υπάρχει οπουδήποτε πριν σου χαρίσουν καμιά 30ριά δισεκκατομύρια ευρώ, είναι ήδη τρομακτικό από μόνο του. Η κυβέρνηση λοιπόν θεωρεί τρομακτική διαδικασία την εκπόνηση bussiness plan για να πάρει ζεστά δισεκκατομύρια για επενδύσεις και εκπλήσσεται που δε μας δίνουν απλώς τα λεφτά μόνο και μόνο επειδή τους λέμε απλώς τι θα τα κάνουμε (λες και μας πιστεύει κανένας πια). 

Το πιο τρομακτικό όμως είναι η παραδοχή πως επειδή είναι "δύσκολη" η διαδικασία του να παρουσιάσεις πώς θα κάνεις αυτά που θα κάνεις, θεωρεί ο ο Υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου πολύ λογικό (και το λέει και σα δικαιολογία) τη μη αξιοποίηση του πακέτου Γιούνκερ. Είναι σα να λέει ότι είναι άχρηστος να διαχειριστεί κάτι δύσκολο.

Όταν λέμε "κάτι δύσκολο" βέβαια, εννοούμε κάτι που μόνο γι' αυτόν και την κυβέρνησή του είναι πραγματικά, τρομακτικά δύσκολο...

Mικροπράγματα
16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ