ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τι είναι τελικά η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τι είναι τελικά η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου Facebook Twitter
74

Με το που έγινε γνωστή η αθώωση του Κασιδιάρη σήμερα, στο Facebook μοιράστηκε η φωτογραφία της δημοσιογράφου Νάντιας Αλεξίου, με καθόλου κολακευτικά σχόλια:

Σύμφωνα με το left.gr

"Υπέρ του βουλευτή της νεοναζιστικής οργάνωσης κατέθεσε η αστυνομική ρεπορτέρ, Νάντια Αλεξίου, λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι τον είχε στοχοποιήσει το indymedia."

Στο twitter έγινε χαμός:

Η ίδια έγραψε στο τουίτερ της: 

 

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Νάντια Αλεξίου ήταν η τολμηρή ρεπόρτερ που όταν έγινε η σκηνή με το ΕΓΕΡΘΟΥΤΟΥ την είπε με γενναιότητα στον Μιχαλολιάκο. 

O Κώστας Βαξεβάνης έγραψε υπέρ της για την γενναία πράξη της. 

μόνο μια γυναίκα είχε αντιδράσει - αυτή

Εδώ της είχαν επιτεθεί επειδή "δουλεύεις στον ΣΚΑΙ!"

(Τέλεια γκάφα: η πλάκα είναι ότι δεν δούλευε στον ΣΚΑΪ  αλλά στον αντιμνημονιακό REAL!)

Τα ακροδεξιά μπλογκ την χτύπησαν, χαρακτηρίζοντάς την ΚΟΨΟΦΡΥΔΑ ΑΝΑΡΧΟΦΡΙΚΙΟ

Σύντομα όμως έγινε εμφανές πως οι αναρχικοί τη θεωρούσαν πουλημένη χρυσαυγίτισσα κι οι χρυσαυγίτες αναρχοφρικιό.

Η Α. Τσόλκα είχε γράψει πριν κάποιο καιρό στο Newpost:

Παρακολουθώ εδώ και μέρες τα τουιτς της Νάντιας Αλεξίου, δημοσιογράφου κορυφαίας στο αστυνομικό ρεπορτάζ.
Την γνωρίζω από κοινούς εργασιακούς χώρους και ξέρω τη δουλειά της.
Πότε την στοχοποιούν οι εθνικιστές, πότε οι αντιεξουσιαστές, πότε απλά κάτι βαρεμένοι που τους τη σπάει η φάτσα της και πότε κάτι άλλοι επειδή έχει κοντά μαλλιά και είναι ξανθιά και φοράει πολλά σκουλαρίκια!

Πόσο προβλέψιμη είναι αλήθεια, η ανάγκη των ανθρώπων που έχουν (έχουμε) καταπιεστεί να περάσουν τις διαχωριστικές γραμμές της ελευθέριας του άλλου.

Μόνο οι γκιλοτίνες δε στήνονται –ακόμα- εις το όνομα της Κοινής Σωτηρίας.

Όλοι λοιπόν, οι «έντιμοι», οι «αδέκαστοι», οι «αδιάφθοροι» σύγχρονοι, μικρούληδες Ροβεσπιέροι, ας αναλογιστούν ότι στη λαιμητόμο των social media, όσοι νομίζουν πως χειρίζονται την λεπίδα, θα την γευτούν, διότι όπως και τότε, όλοι γίνονται εχθροί.

Αντιφρονούντες, βασιλόφρονες, μετριοπαθείς, αναρχικοί, κλέφτες, ύποπτοι, άνδρες, γυναίκες, ακόμη και παιδιά καταδικάζονταν με συνοπτικές διαδικασίες.

========

Και σήμερα, είχαμε την παρουσία της στη δίκη Κασιδιάρη, που φέρεται να τον βοήθησε να αθωωθεί!

 

Ως τι την κάλεσαν; Ως τι πήγε; Πώς; Γιατί; 

Δεν με έχει ξαναμπερδέψει ποτέ έτσι άνθρωπος και μάλιστα δημόσιο πρόσωπο. 

 

Πώς η γυναίκα που ήταν η μόνη με τα κότσια να αντιδρασει στην παράνοια του ΕΓΕΡΘΟΥΤΟΥ, πώς αυτό το "αναρχοφρικιό" αθώωσε σήμερα τον Κασιδιάρη; 

 

Έχει δοθεί η εντύπωση πως ενώ δεν είναι αυτόπτης μάρτυρας πήγε και αθώωσε τον Κασιδιάρη - με αποτέλεσμα ένα σωρό *δημοκράτες* να θέλουν να τη δείρουν, να την κλωτσήσουν στο μ*υνί, ή της εύχονται καρκίνο στο στήθος. 

Η Νάντια Αλεξίου μοιάζει γενναία. Μήπως θα ήταν χρήσιμο να δώσει μια γενναία εξήγηση σχετικά με το τι συνέβη σήμερα στη δίκη;

Ας μην την καταδικάζουμε χωρίς να την ακούσουμε - αρκεί να έχει σκοπό να μιλήσει και να εξηγήσει η ίδια τι παίχτηκε.

 

Επιβάλλεται να το κάνει: Αλλιώς στη συνείδηση των πολλών θα μείνει -δικαίως- γνωστή για την μεγαλύτερη κολοτούμπα της χρονιάς.

 

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή τους - Η Δικαιοσύνη φταίει, όχι για την αθώωση Κασιδιάρη αλλά για την ίδια την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής ως υπερδύναμη 

 

74

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

17 σχόλια
ε και τι έγινε; όλα είναι καλά...είμαστε κάτι γενικό, με μαλάκι καλό, κάπως διαφορετικοί, ίσως κοντοκουρεμένοι και βέβαια φασίστες. αλλά τι είναι φασισμός;να ξέρουε πως στη ναζιστική γερμανία (και στην ελληνική ναζιστική πραγματικότητα), πριν από τους ευραίους, στα κρεματόρια οδηγήθηκαν:ασθενείς κάθε είδουςαδερφές με τα ρόζ διακείμενα ανάπηροιromaκαιπολλοί άλλοιο καθ'ενας που δεν ήταν 'σωστός' σε σχέση με το σώμα του ορθού σώματος.
E,μα κυρία Αλεξίου μας κάντε και σεις μια δημόσια δήλωση κοινωνικών φρονημάτων!! Για να ξέρουμε ποιοι θα πρέπει να σας προπηλακίζουν τελικά.υγ: Συμβαίνει συχνά βέβαια,αλλά πάντα έχει πλάκα να διαβάζεις ακροδεξιά/φασιστικά μπλογκς που αναφέρονται απαξιωτικά στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας χαρακτηρίζοντας το χούντα..τρικυμία εν κρανίω..
Νομιζω οτι πραγματι η Ναντια Αλεξιου χρωσταει μια εξηγηση, δεδομενου οτι ο ισχυρισμος της ηταν τοσο εξωφρενικος που θα ελεγε κανεις οτι τον εκανε σε συνεννοηση με την υπερασπιση. Οτι δηλαδη ο αριθμος του αυτοκινητου του Κασιδιαρη ειχε κυκλοφορησει στο indymedia και οι αντιπαλοι του ψαχνανε ευκαιρια να του την στησουνε πραγμα που εκαναν αφου μυησαν στο κολπο και μια καθηγητρια του Συριζα. Μονο που το περιστατικο εχει γινει το 2007 και η πρωτη φορα που το ευρυ κοινο εμαθε τον Κασιδιαρη ηταν απο τις ειδησεις του Mega το 2008 (τοτε που οι χρυσαυγιτες εβγαιναν κρατωντας μαχαιρια μεσα απο τις γραμμες των ΜΑΤ). Δεν ξερω ποτε ακριβως κατατεθηκε η σχετικη μηνυση, αλλα σαν σεναριο ειναι τουλαχιστον ευφανταστο και η Αλεξιου οφειλει να μας πει που ακριβως στηριζει τα οσα ειπε (ειδε η ιδια στο indymedia καποια σχετικη αναρτηση ηδη απο το 2007, αναπαραγει πραγματα που τις εχουν πει τριτοι;). Α καποιος εχει καλυτερη ενημερωση για το τι ειπωθηκε στο δικαστηριο ας μας διαφωτισει.
Στην τελική και η ίδια να είδε αυτή την ανάρτηση, πώς αποδεικνύεται από αυτό ότι η μάρτυρας κατηγορίας δεν είχε δει τις πινακίδες του Κασιδιάρη; Απέδειξε κανείς μήπως ότι ήταν μάρτυρας μαϊμού;
Τελικά η τύπισσα πρέπει οπωσδήποτε να είναι είτε με τους φασίστες είτε με τους αναρχοάπλυτους...Και παρ'ολα αυτά επιμένουν κάποιοι ότι δεν ισχύει η θεωρία των άκρων...ΟΚ!
Μπράβο Νάντια. Αυτό δεν ήταν μία απλή κολοτούμπα. Βαθμολογήθηκες από την επιτροπή… χμμ… δικαιοσύνη ήθελα να πω... με άριστα το 10! Μπορούμε από εδώ και περά να σε φωνάζουμε και Κομανέτσι!…
Βρίσκω γενναίο και φεμινιστικό το σχόλιο του Χατζηστεφάνου για "κλωτσιά στο μ***" της Αλεξίου, κι ελπίζω κάποιος να του ρίξει μια κλωτσιά στο δικό του μ***.Καλά που η Ελλάδα έχει καλλιτέχνες να διδάσκουν ήθος. Ο Χατζηστεφάνου πιο πάνω, ο Τσόκλης είναι υπέρ του βιασμού, για τον Κιμούλη έχει γράψει η Lifo. Για να έχουμε πρότυπα πολιτισμού.
Δεν ξέρω καν με τι ασχολείται ο Χατζηστεφάνου, νόμιζα ότι ήταν εικαστικός καλλιτέχνης ή κάτι παρόμοιο. Τον έμαθα ως πνευματική μορφή όταν άρχισε εκείνα τα μισογυνικά βρισίδια, τα "βλαχάρα", "πενηντάρα", σε κείνο το ριάλιτι!Ήμουν κάπως ισοπεδωτικός στο προηγούμενο σχόλιό μου, γιατί όντως υπάρχουν πολλοί σεμνοί και σοβαροί καλλιτέχνες, που βέβαια δεν δημιουργούν πρωτοσέλιδα όταν κάνουν αθόρυβα τη δουλειά τους.
Κι όχι τίποτ' άλλο αλλά είχαν γράψει και για τον Χριστόδουλο ένα σύνθημα σε τοίχο των Εξαρχείων με κατάρα να πάθει καρκίνο κι έπαθε!.... Σαββατογεννημένες γυναικούλες τα φρικιά.
Κλωτσιά στο μ@@νί, καρκίνος στο στήθος κλπ, κλπ. Λατρεύω όλους αυτούς τους αριστερούς με την φασιστική συμπεριφορά. Είστε η ντροπή της αριστεράς και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι! Είστε αυτοί που έχουν φτάσει την Ελληνική αριστερά στο σημερινό άθλιο επίπεδο. Είστε αυτοί που δεν έχετε ανοίξει ούτε ένα βιβλίο για την αριστερά. Που δεν ξέρετε καν ποιός είναι ο Πουλάτζάς. Που λαϊκίζετε συνεχώς. Που μάθατε να λέτε ότι είστε αριστεροί μπας και ρίξετε καμιά γκόμενα!ΥΓ Το ότι υπάρχουν κάποιοι αριστεροί με φασιστική νοοτροπία, δεν σημαίνει φυσικά ότι διακαιολογούνται και οι φάσιστες των χρυσών αυγών. Ούτε ακόμα πιο πολύ οι μπάτσοι και οι δικαστές που τους υπερασπίζονται και τους αθωώνουν! Ακόμα περιμένω να δημοσιευτούν οι φώτο των φασιστών που δολοφόνησαν τον Πακιστανό πριν 2 μήνες!
Συγνώμη, αυτό το σχόλιο του Χατζηστεφάνου για τη "σκατοκαριόλα" κι "όπου την πετύχετε κλωτσια στο μ..νί" είναι αριστερό-αντιναζιστικό;;;;Κατάλαβα.Και μετά φταίει η Δικαιοσύνη που υπάρχει η χρυσή αυγή...
Γιατί οι "παρατάξεις" στις οποίες αναφέρεσαι είναι πολίτες και φασίστες. Αν είσαι πολίτης, "αυτό που πρέπει να κάνεις" είναι να πολεμάς το φασισμό σε παρόμοιες περιπτώσεις. Δεν έχει να κάνει με επιλογή παράταξης. Δεν έχει να κάνει με αντικειμενική δημοσιογραφία. Έχει να κάνει με το τι βοηθάς με τη συμπεριφορά και τις δράσεις σου. Πολίτες ή φασίστες.
Κοίτα, δεν ξέρω καν τι είπε στην δίκη (από κάποια αξιόπιστη πηγή, γιατί μόνο από αριστερίστικα sites που την βρίζουν έχουμε πληροφορίες), όταν καταλάβω τι είπε και υπό ποιες συνθήκες, τότε να την κράξω κι εγώ. Μέχρι τότε θα θα διάκειμαι θετικά απέναντί της, δεδομένου του ότι την βρίζουν συστηματικά δύο διαφορετικά στρατόπεδα ακραίων.
Σας υπενθυμίζω ότι η μπατσοδημοσιογράφος "διαμαρτυρήθηκε" όταν μπήκε ο Μιχαλολιάκος στη συνέντευξη τύπου, είδε αναστάτωση και επέλεξε αυτήν για να ρωτήσει "τί έγινε Νάντια;". Πολλοί χρυσαυγίτες έκτοτε έχουν δηλώσει ότι είναι γνωστή τους.
πάντως πρέπει να είναι γενναίο κορίτσι, αν είχε κάτι να πει στην δίκη το οποίο ήταν υπέρ του κατηγορούμενο (όσο εμετικός και να είναι αυτός) καλά έκανε και πήγε και το είπε. φύσικα όταν η αίθουσα είναι τίγκα στους τραμπούκους αναρωτιέσαι αν μπορούσε να πάει κάποιος άλλος που είχε να πει κάτι εναντία στον κατηγορούμενο.
Ωστόσο, το μόνο που μάθαμε ότι είπε είναι ότι ο κασιδιάρης είναι αθώος και ότι είχε στοχοποιηθεί από το indymedia. Ανέβασν στο indy την πινακίδα του χρυσυγουλου, στήσαν έναν ξυλοδαρμό, βρήκαν και κάποια να καταθέσει ως μάρτυρας. Αυτά μας λέει λοιπόν η νάντια αλεξίου. Η απορία μου είναι για ποιο λόγο κλήθηκε ως μάρτυρας. Είχε στοιχεία για την υπόθεση; Έδωσε αποδείξεις για τη στοχοποίηση από το indymedia; Και κάτι ακόμα, γιατί η μάρτυρας κατηγορίας δεν θεωρήθηκε αξιόπιστη, σε αντίθεση με το μάρτυρα υπεράσπισης που θυμήθηκε όχι μόνο ότι ο κασιδιάρης πήγε στην κλινική με το αυτοκίνητο, αλλά ότι είχε και τα κλειδιά στο χέρι;
@aiginitissa Την κάλεσε για κατάθεση η ανακρίτρια, αφού πρώτα την επικαλέστηκε ο ίδιος ο Κασιδιάρης στην υπεράσπιση του. (Το έγραψε η ίδια η Αλεξίου στο facebook της)
Γιατί ο άλλος που προτρέπει σε κλωτσιές στο .....της ή ο άλλος που μιλάει για περιορισμένη χρήση μπουνιών και όλα τα μεγάλα πνεύματα που βρίζουν είναι καλύτεροι; Είναι άνθρωποι αυτοί και μάλιστα "δημοκράτες" καλύτεροι από τους Κασιδιαροπαναγιώταρους;Μας περιτρυγιρίζουν ζώα από παντού, δεξιά και αριστερά.
φαντάσου αυτα που λέει ο Χατζιστεφάνου και οι άλλοι να το έκανε ντοκιμαντέρ το BBC για να δείξει πόσο ακραίοι και βίαιοι είναι οι αριστεροί στην Ελλάδα...μα τι λέω να χτυπήσει το BBC τα παιδιά του συστήματος